Τι γίνεται με τη διάρκεια του Thor: Love and Thunder; Όλες οι πληροφορίες  

Υπάρχουν αντικρουόμενες πληροφορίες για τη διάρκεια του Thor 4

Τι γίνεται με τη διάρκεια του Thor: Love and Thunder; Όλες οι πληροφορίες

Αν και απέχουμε πάνω από ένα μήνα για την κυκλοφορία του Thor: Love and Thunder, η Marvel αρχίζει σιγά-σιγά να προωθεί έντονα την ταινία καθώς ολοκληρώνονται παράλληλα οι προβολές του Doctor Strange in the Multiverse of Madness στις αίθουσες. 

Μάλιστα, τα ξημερώματα της Τρίτης για την Ελλάδα θα κάνει πρεμιέρα το νέο trailer της ταινίας που σκηνοθετεί ο Taika Waititi. Ένα από τα στοιχεία που δε γνωρίζουμε είναι η διάρκεια του Thor 4, που τελευταία η διάρκεια της κάθε ταινίας του MCU φαίνεται να αποτελεί θέμα προς συζήτηση για τους Marvel fans. 

Ωστόσο υπάρχουν αντικρουόμενες πληροφορίες προς το παρόν και είτε το τοποθετούν ως μια από τις μικρότερες σε διάρκεια περιπέτειες του MCU είτε ως μια που κυμαίνεται σε λογικά blockbuster επίπεδα. 

Αρχικά, η αυστραλιανή αλυσίδα κινηματογράφων Event Cinema έχει ακταχωρήσει το Thor: Love and Thunder με διάρκεια 115 λεπτών (1 ώρα και 55 λεπτά). Εάν "γκουγκλάρετε" τη διάρκεια του φιλμ η Google βγάζει βάσει διάφορων πηγών ότι θα διαρκεί 133 λεπτά (2 ώρες και 13 λεπτά) και τέλος μια άλλη αλυσίδα σινεμά στη Μ.Βρετανία το δίνει με διάρκεια 140 λεπτών (2 ώρες και 20 λεπτά). 

Εάν κινηθεί προς τη μικρότερη διάρκεια τότε θα κυμαίνεται μαζί με το πρώτο "Doctor Strange" και τις άλλες Thor ταινίες. Μένει όμως να επιβεβαιωθεί κάτι τέτοιο επίσημα από τη Marvel κάτι που η ιστορία έχει δείξει πως συμβαίνει όταν ανοίγουν οι προαγορές για τα εισιτήρια. 

Η επίσημη σύνοψη του Thor: Love and Thunder έχει ως εξής: 

Η ταινία βρίσκει τον Thor σε ένα ταξίδι που όμοιό του δεν έχει αντιμετωπίσει ξανά: την αναζήτηση της εσωτερικής του ηρεμίας, αλλά η απόσυρσή του διακόπτεται από έναν γαλαξιακό δολοφόνο, τον Gorr the God Butcher, ο οποίος ζητά την εξόντωση όλων των θεών. Για να αντιμετωπίσει την απειλή, ο Thor στρατεύει την King Valkyrie, τον Korg και την πρώην του, Jane Foster, η οποία -προς έκπληξη του Thor- και ανεξήγητα κραδαίνει το μαγικό του σφυρί, το Mjolnir, ως την Mighty Thor. Μαζί θα ξεκινήσουν μια οδυνηρή κοσμική περιπέτεια για να αποκαλύψουν το μυστήριο πίσω από την δίψα για εκδίκηση του God Butcher και να τον σταματήσουν πριν είναι αργά. 

Το cast περιλαμβάνει τους Chris Hemsworth, Natalie Portman, Tessa Thompson και Jaimie Alexander να επιστρέφουν ως Thor, Jane Foster (τη νέα Mighty Thor), Valkyrie και Lady Sif αντίστοιχα. O Russell Crowe θα παίξει τον Δία, ο Christian Bale υποδύεται τον κακό "Gorr the Butcher", ενώ οι Chris Pratt, Karen GillanDave Bautista και Pom Klementieff θα υποδυθούν τους Star-Lord, Nebula, Drax και Mantis, μαζί με τους Groot (Vin Diesel) και Rocket Racoon (Bradley Cooper), στη νέα σύνθεση των Guardians of the Galaxy. Στα "easter eggs" του cast ο Matt Damon επιστρέφει ως Fake Loki, μαζί με τον Sam Neill ως Fake Odin και την Melissa McCarthy ως Fake Hela. 

Το Thor: Love and Thunder θα κάνει πρεμιέρα στις 7 Ιουλίου 2022 στους ελληνικούς κινηματογράφους.