Ο Michael Keaton θα σκηνοθετήσει και θα παίξει στο noir θρίλερ “Knox Goes Away”

Θα παίξει έναν δολοφόνο με άνοια
07 Μαΐου 2022 15:54
Ο Michael Keaton θα σκηνοθετήσει και θα παίξει στο noir θρίλερ “Knox Goes Away”

Ανακοινώθηκε πως ο Michael Keaton ετοιμάζει ήδη το επόμενό του βήμα και αυτό θα είναι η σκηνοθεσία μιας ολοκαίνουργιας ταινία, που θα ονομάζεται “Knox Goes Away”. Πρόκειται για ένα noir θρίλερ, στο οποίο εκτός από το ρόλο του σκηνοθέτη, ο διάσημος ηθοποιός θα έχει και τον πρωταγωνιστικό ρόλο, ενώ το σενάριο έχει γράψει ο Gregory Poirier του Rosewood.

Σύμφωνα με το The Wrap, ο “Batman”, η ταινία θα προβληθεί στις κάννες τον ερχόμενο Μάιο και τα γυρίσματα αναμένεται να ξεκινήσουν στα τέλη του Αυγούστου στο Λος Άντζελες. Μάλιστα, το εν λόγω site μοιράστηκε και την πλοκή του φιλμ και μπορείτε να την διαβάσετε παρακάτω:

To Knox Goes Away είναι η ιστορία ενός δολοφόνου που διαγιγνώσκεται με μία ταχέως εξελισσόμενη μορφή άνοιας και του δίνεται η ευκαιρία να λυτρωθεί σώζοντας τη ζωή του ενήλικου γιου του. Αλλά για να το κάνει αυτό, πρέπει να αγωνιστεί ενάντια στην αστυνομία, καθώς και με το μυαλό του που φθείρεται γρήγορα.

Η ICM Partners και η Verve Ventures έχουν τα δικαιώματα για την αγορά της Αμερικής, σημειώνει το The Wrap, ενώ η FilmNation Entertainment βρίσκεται πίσω από τη διάθεση της ταινίας εκτός ΗΠΑ. Ο Keaton έχει καθίσει ξανά στην καρέκλα του σκηνοθέτη, στο The Merry Gentlemen του 2008.

Για περισσότερα σχετικά με το Knox Goes Away παραμείνετε συντονισμένοι στο Unboxholics.com.