Νέες φωτογραφίες από το “Firestarter” της Universal Pictures με τον Zac Efron

Μέσα στη μήνα η πρεμιέρα της ταινίας
01 Μαΐου 2022 14:46
Νέες φωτογραφίες από το “Firestarter” της Universal Pictures με τον Zac Efron

Η Universal Pictures κυκλοφόρησε πολλές νέες εικόνες από την επερχόμενη ταινία “Firestarter” με πρωταγωνιστές τους Zac Efron και Ryan Kiera Armstrong. Πρόκειται για μία μεγάλη παραγωγή της Universal και της Blumhouse που αναμένεται να κάνει πρεμιέρα σε κινηματογράφους, αλλά και στο Peacock ταυτόχρονα και φυσικά είναι βασισμένη στο βιβλίο του Stephen King.

Έτσι, μετά το πρώτο trailer που είχαμε δει τον περασμένο Φεβρουάριο, παρακάτω θα βρείτε και 20 ολοκαίνουργιες εικόνες από την ταινία, με επίκεντρο τους χαρακτήρες των Efron και Armstrong.

Πρωταγωνιστούν επίσης οι: Ryan Kiera Armstrong, Sydney Lemmon, Michael Greyeyes, Gloria Reuben, Kurtwood Smith και John Beasley. Το σενάριο της ταινίας έχει αναλάβει ο Scott Teems του Halloween Kills και τη σκηνοθεσία ο Keith Thomas.

Αυτή είναι η σύνοψη της ταινίας:

Για περισσότερο από μια δεκαετία, οι γονείς Andy και η Vicky ήταν σε φυγή, απελπισμένοι να κρύψουν την κόρη τους, Charlie από μια σκιώδη ομοσπονδιακή υπηρεσία που θέλει να αξιοποιήσει το άνευ προηγουμένου χάρισμά της, του να εκτοξεύει φλόγες, σε ένα όπλο μαζικής καταστροφής.

To Firestarter θα κυκλοφορήσει στις 13 Μαΐου σε αίθουσες και την υπηρεσία Peacock ταυτόχρονα.