The Iron Claw: Ο Zac Efron τα δίνει όλα στο νέο αθλητικό δράμα της A24!

Κυκλοφόρησε το πρώτο
11 Οκτωβρίου 2023 20:53
The Iron Claw: Ο Zac Efron τα δίνει όλα στο νέο αθλητικό δράμα της A24!

Η A24 έδωσε στα φώτα της δημοσιότητας το πρώτο tailer για το "The Iron Claw", ένα αθλητικό δράμα βασισμένο στην πραγματική ιστορία των Von Erichs, μιας θρυλικής οικογένειας επαγγελματιών παλαιστών. Στην ταινία πρωταγωνιστούν ο Zac Efron και ο Jeremy Allen White ως τα αδέλφια Kevin και Kerry Von Erich, οι οποίοι έχτισαν τη φήμη και την περιουσία τους στο ρινγκ, αλλά αντιμετώπισαν επίσης προσωπικές τραγωδίες και μια οικογενειακή κατάρα. Τη σκηνοθεσία της ταινίας υπογράφει ο Sean Durkin, γνωστός για τα αναγνωρισμένα ψυχολογικά θρίλερ "The Nest" και "Martha Marcy May Marlene".

Το πρώτη trailer μας δίνει μια γεύση από τη ζωή των Von Erichs, από το ταπεινό τους ξεκίνημα στο Τέξας μέχρι την παγκόσμια καριέρα τους ως Golden Warriors, καθώς και από τις μάχες που έδωσαν με τον εθισμό, την κατάθλιψη και την απώλεια. Ο Efron και ο White πλαισιώνονται από ένα εντυπωσιακό καστ που περιλαμβάνει τον Holt McCallany ως τον πατέρα τους Fritz Von Erich, τρεις φορές παγκόσμιος πρωταθλητής και αυστηρός πατριάρχης, τη Lily James ως την κουνιάδα τους Valerie Von Erich, η οποία παντρεύτηκε τον Kerry μετά το θάνατο της πρώτης του γυναίκας, τη Maura Tierney ως τη μητέρα τους Doris Von Erich, η οποία προσπάθησε να κρατήσει την οικογένεια ενωμένη, και τον Harris Dickinson ως τον μικρότερο αδελφό τους Mike Von Erich, ο οποίος ακολούθησε τα βήματά τους αλλά υπέφερε από προβλήματα υγείας.

Τόσο ο Efron όσο και ο White μεταμόρφωσαν τα σώματά τους για τους ρόλους τους, αποκτώντας αξιοσημείωτη μυϊκή μάζα, ενώ άλλαξαν ολοκληρωτικά εμφάνιση με ξεχωριστά χτενίσματα. Η ταινία περιλαμβάνει επίσης αυθεντικό υλικό και αναπαραστάσεις μερικών από τους πιο εμβληματικούς αγώνες στην ιστορία του αθλήματος. Η ταινία έχει γενικότερα ως στόχο να τιμήσει την κληρονομιά των Von Erichs, οι οποίοι έχουν χαρακτηριστεί ως "οι Kennedys της πάλης" από το περιοδικό Rolling Stone.

Το "The Iron Claw" είναι παραγωγή της A24, της BBC Films, της House Productions και της Access Entertainment. Θα κυκλοφορήσει στις κινηματογραφικές αίθουσες παγκοσμίως στις 22 Δεκεμβρίου.

Μπορείτε να παρακολουθήσετε το πρώτο trailer παρακάτω: