Extremely Wicked, Shockingly Evil and Vile trailer | Ο Zac Efron κυκλοφορεί ως ο "Ted Bundy"

Και προκαλεί ρίγη υποδυόμενος έναν από τους πιο σκληροπυρηνικούς δολοφόνους της Αμερικής
03 Απριλίου 2019 22:32
Extremely Wicked, Shockingly Evil and Vile trailer | Ο Zac Efron κυκλοφορεί ως ο "Ted Bundy"

Το Netflix έθεσε σε κυκλοφορία καινούργιο trailer για το βιογραφικό θρίλερ-δράμα Extremely Wicked, Shockingly Evil and Vile του Joe Berlinger (Metallica: Some Kind of Monster)  που αφορά την ζωή του κατά συρροή δολοφόνου Ted Bundy, και την αποκάλυψη των φρικτών εγκλημάτων του τα οποία συντάραξαν τις Η.Π.Α. την δεκαετία του ‘70.

Στον πρωταγωνιστικό ρόλο βλέπουμε τον Zac Efron (High School Musical).Υποκριτικά τον πλαισιώνουν οι: Lily Collins, Angela Sarafyan (Westworld), James Hetfield (Metallica), Jim Parsons, Haley Joel Osment, John Malkovich, Kaya Scodelario, Jeffrey Donovan, Terry Kinney, και ο Dylan Baker.

Εδώ, ως σεναριογράφος ανέλαβε ο Michael Werwie. Την παραγωγή του όλου εγχειρήματος υπογράφουν οι Nicholas Chartier και Ara Keshishian εκ μέρους της Voltage Pictures και ο Michael Costigan της Cota Films.

Η πρεμιέρα του Extremely Wicked, Shockingly Evil and Vile έχει οριστεί να πραγματοποιηθεί στην streaming πλατφόρμα του Netflix στις 5 Μαΐου του 2019. Παραπάνω έπεται και το σχετικό trailer: