Το Netflix φέρνει μία ακόμη ιστορία του Stephen King στην πλατφόρμα του

Έρχεται μέσα στον Φεβρουάριο
20 Ιανουαρίου 2024 15:31
Το Netflix φέρνει μία ακόμη ιστορία του Stephen King στην πλατφόρμα του

Το Netflix αποκάλυψε ότι πολύ σύντομα θα εμπλουτίσει την πλατφόρμα του με μία πρόσφατη blockbuster ταινία που εξιστορεί μια ιστορία του Stephen King. Πρόκειται για το Firestarter (Πύρινη Οργή) με πρωταγωνιστή τον Zac Efron των High School Musical, Baywatch, The Greatest Showman και άλλων γνωστών ταινιών.

Το Netflix ανακοίνωσε ότι θα φέρει την ταινία μέσα από την ειδική κατηγορία “New & Hot”, όπου εκεί παρουσιάζει μερικό από το μελλοντικό περιεχόμενο που θα πρέπει να περιμένουν όλοι οι συνδρομητές του. Το Firestarter έκανε πρεμιέρα το 2022, αλλά δεν πήρε έλαβε θετικές κριτικούς από τους δημοσιογράφους του χώρου, ωστόσο, αν θέλετε να την παρακολουθήσετε επειδή πρόκειται για ιστορία του King, θα μπορείτε να το κάνετε από τις 12 Φεβρουαρίου.

Το Firestarter είναι μια παραγωγή της Universal Pictures και της Blumhouse Productions και είχε παίξει από την πρώτη ημέρα και στο Peacock μαζί με τους κινηματογράφους. Πρωταγωνιστούν επίσης οι: Ryan Kiera Armstrong, Sydney Lemmon, Michael Greyeyes, Gloria Reuben, Kurtwood Smith και John Beasley. Το σενάριο της ταινίας έχει αναλάβει ο Scott Teems του Halloween Kills και τη σκηνοθεσία ο Keith Thomas.

Η πλοκή του Firestarter (Πύρινη Οργή) αναφέρει τα εξής:

Μια νέα διασκευή του κλασικού θρίλερ του Στίβεν Κινγκ, από τους παραγωγούς της ταινίας Ο Αόρατος Άνθρωπος, με ένα κορίτσι το οποίο διαθέτει εξαιρετικές πυροκινητικές δυνάμεις και που αγωνίζεται να προστατεύσει την οικογένειά της και τον εαυτό της από τις απειλητικές δυνάμεις που επιδιώκουν να την συλλάβουν και να την ελέγξουν. Για περισσότερο από δέκα χρόνια οι γονείς της, ο Άντι και η Βίκυ ζουν μια διαρκή καταδίωξη, απελπισμένοι να κρύψουν την κόρη τους, Τσάρλι από μια σκιώδη Ομοσπονδιακή Υπηρεσία που θέλει να εκμεταλλευτεί το πρωτοφανές χάρισμά της για τη δημιουργία πυρκαγιάς σαν χρήση όπλου μαζικής καταστροφής.

Ο Άντι έχει διδάξει την Τσάρλι διάφορους τρόπους με τους οποίους μπορεί να εκτονώνει τη δύναμή της, η οποία προκαλείται από θυμό ή από πόνο. Αλλά καθώς η Τσάρλι γίνεται 11, ο έλεγχος της φωτιάς γίνεται ολοένα και πιο δύσκολη υπόθεση. Ύστερα από ένα περιστατικό που αποκαλύπτει την τοποθεσία που κρύβεται η οικογένεια, ένας μυστηριώδης πράκτορας αναλαμβάνει την αποστολή να κυνηγήσει την οικογένεια και να παγιδεύσει την Τσάρλι μια για πάντα. Η Τσάρλι όμως έχει διαφορετικά σχέδια.

Το Firestarter (Πύρινη Οργή) θα παίζει στο Netflix από τις 12 Φεβρουαρίου.