The Gray Man: Ryan Gosling εναντίον Chris Evans στο blockbuster των Russo για το Netflix (ΕΙΚΟΝΕΣ)

Πρώτη κλεφτή ματιά στο blockbuster θρίλερ δράσης μέσα από στιγμιότυπα
26 Απριλίου 2022 18:26
The Gray Man: Ryan Gosling εναντίον Chris Evans στο blockbuster των Russo για το Netflix (ΕΙΚΟΝΕΣ)

Ένα από τα μεγαλύτερα blockbusters στην ιστορία του Netflix αλλά και για το φετινό του lineup είναι το "The Gray Man" σε σκηνοθεσία αδερφών Russo (Avengers: Endgame), όπου ο Chris Evans θα κυνηγήσει τον Ryan Gosling σε μια επική κατασκοπευτική περιπέτεια σε όλη την υφήλιο. 

Το Netflix ανακοίνωσε την ημερομηνία πρεμιέρας του The Gray Man, το οποίο θα διατεθεί στις 22 Ιουλίου κα δημοσίευσε τα πρώτα του επίσημα στιγμιότυπα. 

Μαζί τους το cast συμπληρώνουν κι άλλα πασίγνωστα αστέρια του Hollywood όπως οι Ana de Armas (No Time To Die, Knives Out), Rege-Jean Page (Bridgerton), Jessica Henwick (Matrix: Resurrections), Billy Bob Thornton (Fargo) και Alfre Woodard. 

Δείτε τα στιγμιότυπα: 

GRAY MAN

Στο preview των ταινιών του 2022 και στο ειδικό trailer του Netflix, είχαμε δει μερικά πρώτα κλεφτά πλάνα από την ταινία των Joe & Anthony Russo. 

Η πλοκή του κατασκοπικού θρίλερ ακολουθεί τον Court Gentry του Gosling, ο οποίος είναι ένας πρώην πράκτορας της CIA που έγινε εκτελεστής για όποιον δίνει τα περισσότερα. Στην πιάτσα τον αποκαλούν "Gray Man" και ο πρώην συνεργάτης του στη CIA, Lloyd Hansen του Evans βάλλεται να τον κυνηγήσει σε όλο τον πλανήτη. 

Το σενάριο του Gray Man έγραψαν οι Russos μαζί με τους συνήθης ύποπτους συνεργάτες του από το MCU, τους Christopher Marks και Stephen McFeely. Έχουμε αναφέρει και στο παρελθόν πως πρόκειται για την ακριβότερη παραγωγή στην ιστορία του Netflix με budget που ξεπερνάει τα $200 εκατομμύρια δολάρια, ενώ υπάρχουν βλέψεις ώστε να μετατραπεί σε ένα σύμπαν με spinoff ταινίες, αλλά το στυλ του θα είναι κοντά σαν το franchise του James Bond. 

To The Gray Man αναμένεται να κάνει πρεμιέρα στις 22 Ιουλίου μόνο στο Netflix.