Netflix: Πρώτη ματιά στο "ελληνικό" Knives Out 2 και ένα σωρό ταινίες που έρχονται το 2022

Δείτε το επίσημο trailer!
03 Φεβρουαρίου 2022 18:20
Netflix: Πρώτη ματιά στο "ελληνικό" Knives Out 2 και ένα σωρό ταινίες που έρχονται το 2022

Το Netflix για άλλη μια χρονιά ετοιμάζει ένα σωρό από blockbuster ταινίες που θα κυκλοφορούν ανά εβδομάδα. Αυτό έγινε πέρυσι και όπως θα δείτε από το βίντεο παρακάτω, η υπηρεσία συνεχίζει σε αυτό το μοτίβο και το 2022.

Το νέο βίντεο που ανέβηκε στο YouTube ονομάζεται “Netflix 2022 Movie Preview” και μας παρουσιάζει τις περισσότερες blockbuster ταινίες που θα καταφθάσουν κατά τη διάρκεια της χρονιάς στο Netflix, ενώ παράλληλα μας δίνει και μικρή γεύση από αυτές.

The Mother

Αρχικά, το trailer ξεκινάει με το “The Mother”, στο οποίο πρωταγωνιστεί η Jennifer Lopez και έρχεται σε σκηνοθεσία Niki Caro και σενάριο Andrea Berloff, Peter Craig και Misha Green.

The Adam Project

Στη συνέχεια βλέπουμε το πολυαναμενόμενο “The Adam Project” με τον Ryan Reynolds, τον Mark Ruffalo και την Zoe Saldana, σε σκηνοθεσία του Shawn Levy. Το σενάριο του “The Adam Project” θέλει τον Reynolds να πρέπει να ταξιδέψει πίσω στον χρόνο και να ενώσει τις δυνάμεις του με τον 13χρονο εαυτό του, ούτως ώστε να βρει τον χαμένο του πατέρα. Ο Mark Ruffalo θα υποδυθεί τον πατέρα, ενώ η Jennifer Garner τη μητέρα. Το The Adam Project θα κάνει πρεμιέρα στο Netflix στις 11 Μαρτίου.

Day Shift

Επίσης, παίρνουμε και μια πρώτη γεύση από τη νέα ταινία του Jamie Foxx, ο οποίος θα γίνει κυνηγός βαμπίρ στο “Day Shift”. Η ταινία θα σηματοδοτήσει το σκηνοθετικό ντεμπούτο του JJ Perry, ενός νεοσύστατου σκηνοθέτη και κασκαντέρ, που είχε εργαστεί στα John Wick, Fast 9, The Fate of the Furious και Bloodshot με τον Vin Diesel. Ο Foxx πρόκειται να υποδυθεί έναν σκληροτράχηλο πατέρα που θέλει να προσφέρει μια καλή ζωή στην 8χρονη κόρη του, αλλά η δουλειά του στο San Fernando Valley δεν είναι και τόσο ήρεμη, αφού κυνηγάει Βαμπίρ για να βγάλει το ψωμί του.

The Gray Man

Ένα από τα μεγαλύτερα blockbuster του Netflix για το 2022 είναι το “The Gray Man”, στο οποίο πρωταγωνιστούν οι Ryan Gosling και Chris Evans, το οποίο και σκηνοθετούν το δίδυμο του Avengers: Endgame, Joe και Anthony Russo. Η πλοκή του κατασκοπικού θρίλερ ακολουθεί τον Court Gentry του Gosling, ο οποίος είναι ένας πρώην πράκτορας της CIA που έγινε εκτελεστής για όποιον δίνει τα περισσότερα. Στην πιάτσα τον αποκαλούν "Gray Man" και ο πρώην συνεργάτης του στη CIA, Lloyd Hansen του Evans βάλλεται να τον κυνηγήσει σε όλο τον πλανήτη.

Spiderhead

Το Spiderhead έχει τους Chris Hemsworth, Miles Teller και Jurnee Smollett σε μία sci-fi υπερπαραγωγή σε σκηνοθεσία του Joseph Kosinski και οι πρώτες πληροφορίες το θέλουν να μοιάζει με το "12 Monkeys" και το "Equilibrium". Επίσης, το σενάριο ανέλαβαν οι Rhett Reese και Paul Wernick που έχουν γράψει τα "Zombieland" και "Deadpool". Το φιλμ βασίζεται σε ένα μίνι μυθιστόρημα που έγραψε ο George Saunders.

Slumberland

Ο Jason Momoa συνεργάζεται με το Netflix για το “Slumberland”, μία οικογενειακή κωμωδία, στην οποία θα δούμε ένα κορίτσι που ανακαλύπτει ένα κρυφό χάρτη που οδηγεί στην ονειρούπολη του Slumberland. Εκεί θα γνωρίσει έναν παράξενο τύπο που θα τη βοηθήσει να ξεφύγει από τους εφιάλτες της, ώστε να μπορέσει να δει για άλλη μια φορά τον αείμνηστο πατέρα της.

Knives Out 2

Στο εν λόγω trailer βλέπουμε για πρώτη φορά τα πρώτα στιγμιότυπα από το επερχόμενο sequel του Knives Out, το οποίο γυρίστηκε στην Ελλάδα. Ακόμα δεν γνωρίζουμε λεπτομέρειες για το που θα κατευθυνθεί η ιστορία του, εκτός από το γεγονός ότι θα εκτυλίσσεται γύρω από ένα νέο έγκλημα με πολλαπλούς υπόπτους που ο «αλά Πουαρό» Benoit Blanc, θα πρέπει να λύσει.

Εκτός από τον Daniel Craig που θα υποδυθεί ξανά τον Benoit Blanc, πλάι του θα βρίσκονται και οι Edward Norton (American History X, Fight Club), Dave Bautista (Blade Runner 2049, Army of the Dead), Kate Hudson (Almost Famous, How to Lose A Guy in 10 Days), Kathryn Hahn (WandaVision της Marvel Studios), Jessica Henwick (Iron Fist, Game of Thrones), Janelle Monae (Antebellum), Leslie Odom Jr. (One Night in Miami), Madelyn Cline (Stranger Things 4) και Ethan Hawke σε μυστικό ρόλο.

Enola Holmes 2

Η Millie Bobby Brown ως Enola Holmes μαζί με τον αδερφό της, Sherlock, του Henry Cavill, πρόκειται να επιστρέψουν στις οθόνες σας μέσα στο 2022, για νέες περιπέτειες. Για τη σκηνοθεσία του sequel επιστρέφει ο Harry Bradbeer καθώς και στο σενάριο ο Jack Thorne. Ακόμη παραμένει άγνωστη η ημερομηνία κυκλοφορίας του Enola Holmes 2.

Τέλος, είδαμε πλάνα και από τα Falling for Christmas, Guillermo Del Toro’s Pinocchio, A Madea Homecoming, BOO!, They Cloned Tyrone, Carter, The School for Good and Evil, Tall Girl 2, End of the Road, Hustle, We have a Ghost, Me Time, The Good Nurse, Don’t Blame Karma!, Wendell & Wild, Luckiest Girl Alive, You People, The Takedown, The Sea Best και The Mothership.

Δείτε το βίντεο με τις ταινίες μέσα από τον player που ακολουθεί.