Will Smith: Μετά το χαστούκι στα Όσκαρ, το Netflix ρίχνει άκυρο στο Bright 2

Το χαστούκι στον Chris Rock θα του κοστίσει ακριβά καθώς ακυρώνεται μια ακόμη μεγάλη παραγωγή του
22 Απριλίου 2022 09:36
Will Smith: Μετά το χαστούκι στα Όσκαρ, το Netflix ρίχνει άκυρο στο Bright 2

Το ένα μετά το άλλο τα στούντιο παραγωγής είτε καθυστερούν είτε ακυρώνουν εντελώς τις δουλειές που ετοιμάζουν με τον Will Smith, στον απόηχο του χαστουκιού που έριξε στον Chris Rock κατά τη διάρκεια των φετινών βραβείων Όσκαρ.

Μια εβδομάδα μετά ο -βραβευμένος με Όσκαρ πλέον- ηθοποιός τιμωρήθηκε από την Ακαδημία με αποκλεισμό 10 ετών από κάθε διοργάνωσή της. Εκτός από τον κόσμο που το έβλεπε ζωντανά, πάγωσαν το ένα μετά το άλλο αρκετά projects τα οποία ετοίμαζε, όπως το Bad Boys 4 με τη Sony Pictures. 

Τώρα το Netflix παίρνει σειρά και ακυρώνει το εδώ και καιρό στα σκαριά Bright 2, ενώ και η Disney θα καθυστερήσει εσκεμμένα το ντοκιμαντέρ του National Geographic με παρουσιαστή τον Smith για ένα χρόνο, όπως μεταδίδει το Bloomberg. 

Ο ρεπόρτερ του Bloomberg, Lucas Shaw, ξεκαθάρισε λίγο μετά στο Twitter του ότι το γεγονός πως το Netflix ακύρωσε τα σχέδιά του για το sequel του Bright, δε σχετίζεται με το συμβάν, κάτι το οποίο έχει ειπωθεί για όλα τα projects του Smith που ακυρώνονται τελευταία. 

Μάλιστα το περασμένο καλοκαίρι είχαμε μάθει πως το σενάριο του Bright 2 ήταν έτοιμο και πως τόσο ο Smith όσο και ο Joel Edgerton θα επέστρεφαν στους ρόλους τους.