Η ταινία του "It Takes Two" έρχεται στην Amazon και ενδέχεται να παίζει ο Dwayne Johnson

Αυτό ήταν κάτι που δεν το περιμέναμε
20 Απριλίου 2022 22:22
Η ταινία του "It Takes Two" έρχεται στην Amazon και ενδέχεται να παίζει ο Dwayne Johnson

Τον περασμένο Ιανουάριο είχαμε μεταφέρει την είδηση πως ετοιμάζει ένα project του It Takes Two είτε για τη μικρή είτε τη μεγάλη οθόνη. 

Τώρα έγινε γνωστό πως το βραβευμένο indie πόνημα της Hazelight θα γίνει ταινία την οποία αναπτύσσει η Amazon Studios με την dj2 Entertainment και την Seven Bucks Productions. 

Η τελευταία είναι η εταιρία παραγωγής του Dwayne "The Rock" Johnson όπου σύμφωνα με τις πληροφορίες του Variety ενδέχεται να συμμετέχει κιόλας στην ταινία, χωρίς βέβαια να είναι σίγουρο κάτι ακόμα. 

H ιστορία του "It Takes Two" πραγματεύεται την περιπέτεια του ζευγαριού Cody και May, δύο ανθρώπων που μεταμορφώθηκαν δια μαγείας σε ζωντανές κούκλες. Έχοντας παγιδευτεί σε έναν φανταστικό κόσμο θα πρέπει να ξεπεράσουν τα εμπόδια τόσο του κόσμου όσο και της σχέσης τους εάν θέλουν να επιστρέψουν στην ανθρώπινη μορφή τους, ενώ τους καθοδηγηθεί ένας "love guru" ονόματι Dr. Hakim καθ'όλο το ταξίδι τους. 

Το It Takes Two αναδείχθηκε ως "GOTY" στα φετινά The Game Awards, ενώ και η δική μας κοινότητα το ανέδειξε ως ένα από τα Top 10 παιχνίδια του 2021 στην τεράστια ψηφοφορία που διεξήχθη.