Το πολυβραβευμένο It Takes Two θα γίνει ή ταινία ή σειρά, μόνο o Josef Fares το ξέρει

Έχει τα φόντα να γίνει ένα από τα δύο ή και τα δύο το πόνημα της Hazelight
31 Ιανουαρίου 2022 23:17
Το πολυβραβευμένο It Takes Two θα γίνει ή ταινία ή σειρά, μόνο o Josef Fares το ξέρει

Το "Alice" του American McGee δεν είναι το μοναδικό παιχνίδι της ΕΑ που θα γίνει σειρά. Σύμφωνα με το Variety μαθαίνουμε πως και το πολυβραβευμένο "It Takes Two" θα γίνει είτε σειρά είτε ταινία, καθώς κάτι τέτοιο δεν έχει αποφασιστεί οριστικά, αλλά υπάρχουν όλα τα φόντα για την μετάβασή του. 

Η Hazelight Studios φαίνεται πως συνεργάζεται με την dj2 Entertainment ώστε να μεταφέρει τον τίτλο της σε ένα από τα δύο μέσα με τον ιδρυτή του στούντιο και δημιουργό του, Josef Fares να δηλώνει: 

Από τη στιγμή που έχει μια τόσο δυνατή ιστορία με τόσο τρελούς χαρακτήρες και τρελά co-op σκηνικά, οι δυνατότητές του είναι τεράστιες για μια φοβερή μεταφορά σε ταινία ή τηλεοπτική σειρά. 

Η ιδιαιτερότητα του τίτλου είναι πως δεν μπορεί να παιχτεί ως single player παιχνίδι, παρά μόνο με κάποιον φίλο σε split-screen ή μέσω online. H ιστορία του πραγματεύεται την περιπέτεια του ζευγαριού Cody και May, δύο ανθρώπων που μεταμορφώθηκαν δια μαγείας σε ζωντανές κούκλες. Έχοντας παγιδευτεί σε έναν φανταστικό κόσμο θα πρέπει να ξεπεράσουν τα εμπόδια τόσο του κόσμου όσο και της σχέσης τους εάν θέλουν να επιστρέψουν στην ανθρώπινη μορφή τους, ενώ τους καθοδηγηθεί ένας "love guru" ονόματι Dr. Hakim καθ'όλο το ταξίδι τους. 

Το It Takes Two αναδείχθηκε ως "GOTY" στα φετινά The Game Awards, ενώ και η δική μας κοινότητα το ανέδειξε ως ένα από τα Top 10 παιχνίδια του 2021 στην τεράστια ψηφοφορία που διεξήχθη.