Το Fast & Furious 10 έχει επίσημο τίτλο τώρα που ξεκίνησαν τα γυρίσματα (ΦΩΤΟ)

O Vin Diesel αποκάλυψε το λογότυπο του "Fast X"
20 Απριλίου 2022 18:38
Το Fast & Furious 10 έχει επίσημο τίτλο τώρα που ξεκίνησαν τα γυρίσματα (ΦΩΤΟ)

Το Fast & Furious 10 πατάει επιτέλους το γκάζι τέρμα στην παραγωγή του καθώς ξεκίνησαν σήμερα τα γυρίσματά του, όπως μάθαμε από το Instagram του βασικού πρωταγωνιστή και παραγωγού του franchise, Vin Diesel

Ταυτόχρονα όμως αποκάλυψε και το λογότυπο της ταινίας με τον καινούργιο της τίτλο, έτσι υποδεχθείτε το "Fast X" με ένα λογότυπο που παραπέμπει στο λατινικό "10" και σε φώτα αυτοκινήτων. Πρόκειται για το προτελευταίο φιλμ του "Fast Saga" το οποίο θα γυριστεί διαδοχικά με το Fast & Furious 11, που θα ολοκληρώσει τις περιπέτειες των Torreto και της γνωστής συμμορίας του -ή "οικογένειας" όπως την αποκαλεί ο Dom στις ταινίες. 

Αυτό είναι το logo του Fast X: 

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Vin Diesel (@vindiesel)

Για την πλοκή του Fast X δεν γνωρίζουμε τίποτα ακόμα, ωστόσο πρόσφατα το cast υποδέχθηκε δύο νέα τεράστια ονόματα του Χόλιγουντ. Ο λόγος για τον Jason Momoa των "Aquaman" και "Dune" που θα υποδυθεί τον μεγάλο κακό της ταινίας, και την οσκαρική Brie Larson από τις ταινίες της Marvel Studios, ενώ και η Daniela Melchior του "The Suicide Squad" θα είναι ένα από τα φρέσκα πρόσωπα. 

Το μεγάλο διμερές φινάλε των Fast & Furious θα δοθεί χωρίς τον άλλο τεράστιο σταρ, Dwayne "The Rock" Johnson, ο οποίος εξέφρασε επανειλημμένα πως δε θα συμμετάσχει, παρά τα δημόσια παρακάλια του Vin Diesel εξαιτίας της κόντρας που είχαν μεταξύ τους. 

To Fast X θα κάνει πρεμιέρα τον Φεβρουάριο του 2023, ενώ το Fast & Furious 11 είναι προγραμματισμένο για τον Φεβρουάριο του 2024.