Ολοκληρώθηκαν τα γυρίσματα του “Renfield” με τον Nicolas Cage ως το νέο Κόμη Δράκουλα

It’s a Wrap!
16 Απριλίου 2022 14:23
Ολοκληρώθηκαν τα γυρίσματα του “Renfield” με τον Nicolas Cage ως το νέο Κόμη Δράκουλα

Η Universal Pictures ετοιμάζει εδώ και καιρό το “Renfield” σε σενάριο που έχει επιμεληθεί ο Ryan Ridley, γνωστός από τη δουλειά του στο Rick and Morty, μαζί με τον Robert Kirkman του The Walking Dead. Το φιλμ σκηνοθετεί ο Chris McKay και μόλις μάθαμε πως τα γυρίσματα έχουν πλέον ολοκληρωθεί και η ταινία σε λίγο καιρό θα μπει για μοντάζ.

Στο Renfield πρόκειται να δούμε έναν ασθενή σε ένα άσυλο που έχει εμμονή στο να πίνει αίμα, πιστεύοντας έτσι ότι πρόκειται να βρει την αθανασία. Σε περίπτωση που δεν το γνωρίζετε, είναι βασισμένο στο μυθιστόρημα του Bram Stoker’s Dracula του 1897 και στην ταινία θα δούμε τον Nicholas Hoult ως Renfield, καθώς και τον Nicolas Cage ως Κόμη Δράκουλα.

Τώρα, η Universal Pictures που έχει τα δικαιώματα της ταινίας, ανέβασε μία εικόνα που μας "λέει" ότι η παραγωγή ολοκληρώθηκε και σε 365 (363 τώρα) ημέρες θα φτάσει στις αίθουσες. Στη φωτογραφία παρακάτω, θα δείτε την Awkwafina και τον Nicholas Hoult, καθώς και τον ίδιο τον σκηνοθέτη, οι οποίοι γιορτάζουν την ολοκλήρωση των γυρισμάτων.

Η Universal παραμένει προσηλωμένη στο να φέρει ξανά στο προσκήνιο θρυλικούς χαρακτήρες από τα παλιά και ανάμεσα στα projects που ετοιμάζει είναι και ο νέος "Λυκάνθρωπος" (Wolfman) με πρωταγωνιστή τον Ryan Gosling σε σκηνοθεσία του Leigh Whannell.

Πρωταγωνιστούν επίσης και οι Ben Schwartz, Adrian Martinez, Shohreh Aghdashloo και Bess Rouss.

Το Renfield θα κάνει πρεμιέρα στις κινηματογραφικές αίθουσες στις 14 Απριλίου 2023.