Renfield: Ένα ακόμη βίντεο από την ταινία με τους Nicholas Hoult και Nicolas Cage

Ο Δράκουλας του Cage θα στοιχειώσει τις αίθουσες τον Απρίλιο
24 Μαρτίου 2023 03:08
Renfield: Ένα ακόμη βίντεο από την ταινία με τους Nicholas Hoult και Nicolas Cage

Η Universal Pictures κυκλοφόρησε ακόμη ένα βίντεο από το Renfield, με τον Nicolas Cage και τον Nicholas Hoult να μιλούν για την επερχόμενη ταινία.

Πρόκειται για ένα Featurette βίντεο που διαρκεί σχεδόν ένα λεπτό, με τους δύο κεντρικούς πρωταγωνιστές να μιλούν με τα καλύτερα λόγια γι’ αυτό το project. Καθώς μιλάνε, η Universal σάς παρουσιάζει και κάποια νέα πλάνα που δεν είχαμε δει στο παρελθόν σε κανένα από τα επίσημα trailer.

Δείτε το παρακάτω

Η πλοκή του Renfield λέει τα εξής:

Σε αυτή τη μοντέρνα ιστορία για τον πιστό υπηρέτη του Δράκουλα, ο Nicholas Hoult (Mad Max: Fury Road, σειρά X-Men) πρωταγωνιστεί ως Renfield, τον βασανισμένο βοηθό του πιο νάρκισσου αφεντικού της ιστορίας, του Δράκουλα (Nicolas Cage).

Ο Renfield αναγκάζεται να εξασφαλίζει τη λεία του αφέντη του και να εκτελεί κάθε εντολή του, όσο εξευτελιστική κι αν είναι. Αλλά τώρα, μετά από αιώνες δουλείας, ο Renfield είναι έτοιμος να δει αν υπάρχει ζωή έξω από τη σκιά του Πρίγκιπα του Σκότους. Αρκεί μόνο να καταφέρει να βρει πώς να τερματίσει την αλληλεξάρτησή του.

Renfield: Ημερομηνία και νέο υλικό από την ταινία του Nicolas Cage ως Κόμη Δράκουλα

Παίζουν επίσης οι: Awkwafina (The Farewell, Marvel’s Shang-Chi and the Legend of Ten Rings), Ben Schwartz (Sonic, The Afterparty) και Adrian Martinez (The Secret Life of Walter Mitty, Focus).

Το Renfield θα κάνει πρεμιέρα στους κινηματογράφους στις 14 Απριλίου.