Το Indiana Jones 5 θα θυμίζει τις παλιές ταινίες, λέει ο Mads Mikkelsen

Κάτι παραπάνω θα ξέρει
14 Απριλίου 2022 17:09
Το Indiana Jones 5 θα θυμίζει τις παλιές ταινίες, λέει ο Mads Mikkelsen

Ο Mads Mikkelsen, πέραν του Fantastic Beasts 3 όπου πρωταγωνιστεί και προβάλλεται αυτόν τον καιρό, θα εμφανιστεί σε μια ακόμη υπερπαραγωγή, το Indiana Jones 5 των Lucasfilm και Disney, πλάι στον θρυλικό "Indy" του Harrison Ford.  

Ο γνωστός Δανός ηθοποιός μίλησε στο THR για το Indiana Jones 5 και όσο του επιτρέπεται να αναφερθεί σε αυτό λέγοντας ότι φρόντισαν ώστε να θυμίζει τις παλιές ταινίες του θρυλικού αρχαιολόγου. Μάλιστα έκανε λόγο πως θα θυμίζει έντονα τα 'Raiders of the Lost Ark" και "Temple of Doom": 

Το Raiders of the Lost Ark ήταν μια από τις αγαπημένες μου ταινίες η οποία ξεχείλιζε από εκείνη την χρυσή περίοδο των σήριαλ του '40 και αυτό είναι κάτι που έχει η 5η ταινία. Πηγαίνουν πίσω στη πρώτη και την δεύτερη ταινία για να πιάσουν το αυθεντικό ύφος, τον αυθεντικό Indy, κάτι πυκνό και επικό.  

Εκτός του πρωταγωνιστή Harrison Ford θα δούμε στο cast και τους Phoebe Waller-Bridge (Fleabag), Mads Mikkelsen (Rogue One: A Star Wars Story), Thomas Kretschmann (King Kong), Boyd Holbrook (Logan), Shaunette Renée Wilson (Black Panther), Toby Jones (Captain America: The First Avenger) και Antonio Banderas (The Mask of Zorro).

Τον περασμένο Φεβρουάριο είχαν ολοκληρωθεί τα γυρίσματα και πλέον το Indiana Jones 5 οδεύει προς τις αίθουσες στις 30 Ιουνίου του 2023