Guardians of the Galaxy 3: Κάπως έτσι θα είναι το νέο look του Chris Pratt ως Star-Lord (BINTEO)

Αλλά και στην εμφάνισή του στο Thor: Love and Thunder
12 Απριλίου 2022 18:33
Guardians of the Galaxy 3: Κάπως έτσι θα είναι το νέο look του Chris Pratt ως Star-Lord (BINTEO)

Νέες κλεφτές ματιές από τον Chris Pratt και το νέο του look ως Star-Lord έδωσε ο διάσημος ηθοποιός και έτσι θα τον δούμε τόσο στο Thor: Love and Thunder όπου θα εμφανιστεί αλλά και στο Guardians of the Galaxy Vol. 3 που γυρίζεται αυτόν τον καιρό. 

Για αρχή ο Pratt άθελά του ανήρτησε ένα βίντεο στο Twitter του όπου προωθεί μια άλλη του ταινία το Alaskan Nets, μόνο που φαίνεται με την εμφάνιση και το ξανθό μαλλί του Star-Lord. Όπως το εντόπισαν οι αετομάτιδες MCU fans φέρει ένα αλλαγμένο look στα γένια του αλλά και στο μαλλί του. 

Επίσης χάρη σε leaks από τα παιχνίδια και το merch του Thor 4 πήραμε μια καλύτερη ματιά στο πώς θα εμφανιστεί ο Star-Lord και το The Direct δημοσίευσε μια συγκριτική εικόνα:

Πρόσφατα η ταινία έσπασε ένα ρεκόρ Γκίνες που κρατούσε 22 χρόνια από την εποχή του Grinch με τον Jim Carrey. 

Το cast περιλαμβάνει τους: Chris Pratt, Zoe Saldaña, Dave Bautista, Karen Gillan, Pom Klementieff, Bradley CooperVin Diesel και Sean Gunn, προστέθηκαν οι Will Poulter (Adam Warlock) και ο Chukwudi Iwuji από το cast του "Peacemaker", σε άγνωστο μέχρι στιγμής ρόλο.

Το Guardians of the Galaxy Vol. 3 αναμένεται στις αίθουσες τον Μάιο του 2023, ενώ το ειδικό εορταστικό επεισόδιο, Guardians the Galaxy: Holiday Special, θα προβληθεί μέσα από το Disney Plus τον Δεκέμβριο του 2022.