To Guardians of the Galaxy Vol. 3 έσπασε το ρεκόρ Γκίνες του "Grinch" με τον Jim Carrey

Πριν καν ολοκληρωθούν τα γυρίσματα του threequel
05 Απριλίου 2022 12:41
To Guardians of the Galaxy Vol. 3 έσπασε το ρεκόρ Γκίνες του "Grinch" με τον Jim Carrey

Μπορεί τα γυρίσματα του Guardians of the Galaxy Vol. 3 να μην έχουν ολοκληρωθεί ακόμα αλλά η παραγωγή της Marvel Studios κατάφερε να σπάσει ένα ρεκόρ, χωρίς να έχουμε δει ούτε ένα καρέ από την ταινία. 

Ο σκηνοθέτης του φιλμ, James Gunn, που είναι γνωστός και δραστήριος στο Twitter ανακοίνωσε ότι το Guardians of the Galaxy 3 ξεπέρασε το ρεκόρ του "How The Grinch Stole Christmas" (Ο Κατεργάρης των Χριστουγέννων) με τον Jim Carrey. 

 Έτσι 22 χρόνια μετά μια παραγωγή της Marvel Studios έσπασε το ρεκόρ Γκίνες για τις "περισσότερες εφαρμογές makeup σε μία κινηματογραφική παραγωγή", με τον James Gunn να δηλώνει κατενθουσιασμένος που κρατούν ζωντανά τα πρακτικά εφέ. Ετοιμαστείτε άρα να δείτε όσο το δυνατόν λιγότερα CGI στη νέα "Guardians" ταινία. 

Το cast περιλαμβάνει τους: Chris Pratt, Zoe Saldaña, Dave Bautista, Karen Gillan, Pom Klementieff, Bradley CooperVin Diesel και Sean Gunn, προστέθηκαν οι Will Poulter (Adam Warlock) και ο Chukwudi Iwuji από το cast του "Peacemaker", σε άγνωστο μέχρι στιγμής ρόλο.

Το Guardians of the Galaxy Vol. 3 αναμένεται στις αίθουσες τον Μάιο του 2023, ενώ το ειδικό εορταστικό επεισόδιο, Guardians the Galaxy: Holiday Special, θα προβληθεί μέσα από το Disney Plus τον Δεκέμβριο του 2022.