Marvel: Ο Will Poulter είναι ο Adam Warlock του MCU - Θα εμφανιστεί στο Guardians of the Galaxy Vol. 3

O James Gunn τον καλωσόρισε επισήμως!
12 Οκτωβρίου 2021 12:25
Marvel: Ο Will Poulter είναι ο Adam Warlock του MCU - Θα εμφανιστεί στο Guardians of the Galaxy Vol. 3

Ένας ρόλος που παρέμενε μυστήριο από το Guardians of the Galaxy 2 κιόλας ήταν ο χαρακτήρας του Adam Warlock που είχε υπαινιχθεί πως υπάρχει εντός του κινηματογραφικού σύμπαντος της Marvel. Με το Guardians of the Galaxy Vol. 3 να είναι προ των πυλών η αποκάλυψη έγινε καθώς βρέθηκε ο ηθοποιός που θα τον ενσαρκώσει για πρώτη φορά σε live-action μορφή. 

Ο Will Poulter των "Maze Runner" και "Black Mirror: Bandersnatch" είναι ο Adam Warlock του MCU και την πρώτη του εμφάνιση θα πραγματοποιήσει στο Guardians of the Galaxy Vol. 3. Επίσης τον έχετε δει στο "The Chronicles of Narnia: The Voyage of the Dawn Treader" του 2010, στο "We're the Millers" μαζί με τους Jennifer Aniston και Jason Sudeikis, καθώς και στα "The Revenant" (2015) και το "Dopesick" τη νέα μινι σειρά του Hulu.  Μάλιστα, την είδηση επιβεβαίωσε ο σκηνοθέτης της ταινίας, James Gunn, καλωσοριζόντάς τον στην "οικογένεια των Guardians" λέγοντας πως είναι ένας "απίθανος ηθοποιός και φοβερός τύπος". Άλλωστε θα τον δει σε μερικές βδομάδες, πιθανότατα εντός του πλατό. 

Πρόσφατα ο Gunn έκανε tease πως στο Guardians of the Galaxy Holiday Special (η εορταστική τηλεταινία του Disney+) θα συστηθούμε σε έναν από τους σπουδαιότερους χαρακτήρες του MCU. Μήπως να εννοούσε τον φημισμένο Warlock ή κάποιον άλλο;

Ποιος είναι ο Adam Warlock;

Μας συστήθηκε από τους Stan lee και Jack Kirby στα τέλη των 60s και ο ρόλος του εξελισσόταν ανά τα χρόνια εώς ότου στα comics της Marvel έγινε από τους βασικούς παίκτες σε διάφορα storylines. Είναι ένα θεϊκό ον με απίστευτες δυνάμεις και ικανότητες. Την ύπαρξή του μάθαμε στην post credits σκηνή του Guardians of the Galaxy Vol. 2 όταν η Ayesha της Elizabeth Debicki τον δημιούργησε με στόχο να καταστρέψει τους Guardians.  

Κάπως έτσι θα μοιάζει στον ρόλο του Warlock

O γνωστός digital artist, Bosslogic, δεν έχασε την ευκαιρία να ετοιμάσει ένα πρώτο δυνατό fan art με το πως θα μπορούσε να μοιάσει ο Poulter στον ρόλο του Adam Warlock. Απολαύστε το:

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Bosslogic (@bosslogic)

Το Guardians of the Galaxy Vol. 3 αναμένεται στις αίθουσες τον Μάιο του 2023, ενώ το ειδικό εορταστικό επεισόδιο, Guardians the Galaxy: Holiday Special, θα προβληθεί μέσα από το Disney Plus τον Δεκέμβριο του 2022.