Ακόμη ένα μεγάλο όνομα θα παίξει στο “Barbie” της Margot Robbie

Ο Will Ferrell θα βρίσκεται στο cast
12 Απριλίου 2022 07:30
Ακόμη ένα μεγάλο όνομα θα παίξει στο “Barbie” της Margot Robbie

Γνωρίζουμε εδώ και καιρό πως ετοιμάζεται ένα live-action φιλμ της “Barbie” με πρωταγωνίστρια την Margot Robbie. Μαζί της, όπως γνωρίζουμε ήδη θα βρίσκεται ο Ryan Gosling (Ken), η America Ferrera, καθώς και ο Simu Liu, τον οποίο έχουμε γνωρίσει μέσα από το πρόσφατο Shang-Chi and the legend of the Ten Rings της Marvel.

Όπως μεταφέρει το THR, όμως, ακόμη ένα μεγάλο όνομα υπέγραψε για να βρίσκεται στο cast της χολιγουντιανής ταινίας και δεν είναι άλλος από τον διάσημο, Will Ferrell. Ο Ferrell έχει υπογράψει ήδη, αλλά ο ρόλος του ακόμα δεν έχει επιβεβαιωθεί, αν και πηγές του THR αναφέρουν ότι θα είναι ο CEO σε μια εταιρία παιχνιδιών, χωρίς να ξέρουμε αν θα είναι η Mattel ή όχι.

Παρόλο που η ταινία έχει αποκαλυφθεί από το 2020, βρίσκεται ακόμα σε πολύ πρώιμο στάδιο, καθώς δεν έχει γίνει γνωστή ούτε καν η πλοκή της. Στα υπόλοιπα μέλη του cast συναντάμε τους Kate McKinnon, Alexandra Shipp και Emma Mackey, ενώ η Robbie έχει αναλάβει και την παραγωγή μαζί με τον David Heyman και τον Robbie Brenner της Mattel Films.

Το Barbie θέλει να κάνει πρεμιέρα αποκλειστικά στους κινηματογράφους κάποια στιγμή μέσα στο 2023.