Η Margot Robbie θα παίξει την Barbie αλλά σε καμία περίπτωση όπως τη φαντάζεστε

Η υποψήφια για Όσκαρ ηθοποιός μάς προετοιμάζει για κάτι απρόσμενο
30 Δεκεμβρίου 2020 11:50
Η Margot Robbie θα παίξει την Barbie αλλά σε καμία περίπτωση όπως τη φαντάζεστε

Ναι, καλά διαβάσατε από τον τίτλο. Η Barbie (σε περίπτωση που δεν το γνωρίζατε) θα έρθει στη μεγάλη οθόνη μέσα από μία πρωτότυπη δική της ταινία με πρωταγωνίστρια την Margot Robbie. Η διάσημη και υποψήφια για Όσκαρ ηθοποιός, αφήνει λίγο το ρόπαλο της αγαπημένης της, Harley Quinn και είναι έτοιμη να υποδυθεί την θρυλική κούκλα.

Τώρα, νέες πληροφορίες ήρθαν στα φώτα της δημοσιότητας από το THR, με την ίδια την Robbie και τον παραγωγό της ταινίας, Josey McNamara, να μεταφέρουν ότι το φιλμ πρόκειται να ανατρέψει τις προσδοκίες σας, με το σενάριό του να έχουν αναλάβει οι Noah Baumbach και Greta Gerwig.

Μπορεί να έχει κάποιος μια ιδέα όταν ακούει τη λέξη Barbie του τύπου “ Ω, η Margot Robbie θα παίξει την Barbie, ξέρω τι να περιμένω”, όμως, ο στόχος μας είναι να σας δώσουμε κάτι εντελώς διαφορετικό, αυτό που δεν ξέρετε ότι θέλετε.

Μπορούμε να τιμήσουμε το IP και τους fans και να συναρπάσουμε το κοινό; Γιατί εάν τα καταφέρουμε όλα αυτά και να βάλουμε τον κόσμο να συζητά για αυτό, τότε όλα θα είναι στην εντέλεια.

Τέλος, η Robbie δεν έδωσε περισσότερες πληροφορίες ως προς σε πιο στάδιο ανάπτυξης βρίσκεται αυτή η στιγμή η ταινία, αλλά ούτε αν το σενάριο έχει ολοκληρωθεί. Οπότε, για περισσότερες πληροφορίες παραμείνετε συντονισμένοι στο Unboxholics.com.