Η βιογραφική ταινία του Netflix για την Marilyn Monroe κρίθηκε ακατάλληλη για ανηλίκους

Δεν είναι η πρώτη φορά που το Netflix φλερτάρει με ακατάλληλες ταινίες
07 Απριλίου 2022 19:40
Η βιογραφική ταινία του Netflix για την Marilyn Monroe κρίθηκε ακατάλληλη για ανηλίκους

Δεν είναι η πρώτη φορά που το Netflix φλερτάρει με ακατάλληλες ταινίες όπως το 365 Days και τώρα το επαναλαμβάνει. Το επερχόμενο βιογραφικό φιλμ της Marilyn Monroe με τίτλο "Blonde", που στον ομώνυμο ρόλο πρωταγωνιστεί η Ana De Armas (No Time to Die, Deep Water), έλαβε την σπάνια ηλικιακή ταξινόμηση NC-17 που "φυλάσσεται" από την MPAA για πολύ ακραίες περιπτώσεις, όπου η γύμνια και το σεξουαλικό περιεχόμενο είναι αρκετά πιο έντονο. 

Με απλά λόγια το "Blonde" κρίνεται ακατάλληλο για ανηλίκους εξαιτίας του περιεχομένου της βιογραφίας του θρυλικού "sex symbol" των 50s και 60s αλλά και του γεγονότος ότι βασίζεται στο "βιογραφικό" βιβλίο της Joyce Carol Oates, που η ίδια της έχει ξεκαθαρίσει ότι περιέχει στοιχεία μυθοπλασίας. 

Τη σκηνοθεσία ανέλαβε ο Andrew Dominik, γνωστός για τα "Assassination of Jesse James" και "Killing Them Softly". Μάλιστα ο σκηνοθέτης σε πρόσφατη συνέντευξή του είχε πει τα εξής: 

Ήταν μια απαιτητική ταινία. Εάν το κοινό δεν του αρέσει, πρόβλημά του. Δεν τρέχει κανείς για Πρόεδρος εδώ. Είναι μια ακατάλληλη για ανηλίκους ταινία με την Marilyn Monroe, πάνω-κάτω αυτό που θέλατε σωστά; Εγώ θέλω να πάω και να δω την άκρως ακατάλληλη βερσιόν της ιστορίας της Μέριλιν Μονρόε. 

Αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που η De Armas πρωταγωνιστεί σε μια αισθησιακή ταινία, καθώς πρόσφατα την είδαμε στο "Deep Water" με τους Ben Affleck και Jacob Elordi. Μαζί με την Ana De Armas συμπρωταγωνιστούν οι Adrien Brody, Julianne Nicholson και Bobby Cannavale

To Blonde σίγουρα θα συζητηθεί όταν γίνει διαθέσιμο στους συνδρομητές του Netflix μέσα στο 2022.