Η Karen Gillan αποκάλυψε τη σκηνή του Avengers: Endgame όπου αυτοσχεδίασε εντελώς

Και ήταν ΄μαζί με τον Robert Downey Jr.
05 Απριλίου 2022 18:32
Η Karen Gillan αποκάλυψε τη σκηνή του Avengers: Endgame όπου αυτοσχεδίασε εντελώς

Στο πλαίσιο της προώθησης του "The Bubble" όπου πρωταγωνιστεί, η Karen Gillan μίλησε στο The Wrap και αποκάλυψε μια πτυχή για το Avengers: Endgame που δε γνωρίζαμε, μιας και δε μπορεί ακόμη να μιλήσει για το Guardians of the Galaxy Vol. 3 που γυρίζεται αυτόν τον καιρό. 

Αποκάλυψε ότι η σκηνή στην αρχή του "Endgame" όπου σώζουν τον Tony Stark οι Guardians και η Nebula παίζει μαζί του ένα φτιαχτό παιχνίδι ήταν εντελώς αυτοσχεδιασμένη. Η ίδια αναφέρει χαρακτηριστικά: 

Θα πω ότι αυτοσχεδίασα αρκετά με τη Nebula επειδή δε ξέρω εάν είδες το "Endgame" -που μοιάζει με γελοία ερώτηση (γέλια). Ωστόσο, βασικά όλες οι σκηνές με τον Robert Downey Jr. στην αρχή και εκείνο το μοντάζ ήταν αυτοσχεδιασμένο. Και αυτό επειδή οι σκηνές είχαν γραφτεί με ασάφεια "παίζουν μπάλα, τρώνε, κάνουν το ένα το άλλο. Τελικά καταλήξαμε να αυτοσχεδιάζουμε επειδή ο Robert είναι απίθανος σε αυτό. 

Το cast περιλαμβάνει τους: Chris Pratt, Zoe Saldaña, Dave Bautista, Karen Gillan, Pom Klementieff, Bradley CooperVin Diesel και Sean Gunn, προστέθηκαν οι Will Poulter (Adam Warlock) και ο Chukwudi Iwuji από το cast του "Peacemaker", σε άγνωστο μέχρι στιγμής ρόλο.

Το Guardians of the Galaxy Vol. 3 αναμένεται στις αίθουσες τον Μάιο του 2023, ενώ το ειδικό εορταστικό επεισόδιο, Guardians the Galaxy: Holiday Special, θα προβληθεί μέσα από το Disney Plus τον Δεκέμβριο του 2022.