Bruce Willis: Τα Χρυσά Βατόμουρα ακυρώνουν την απονομή του βραβείου -"Δεν είναι πρέπον"

Η επιτροπή των Razzies τα μαζεύει
01 Απριλίου 2022 16:43
Bruce Willis: Τα Χρυσά Βατόμουρα ακυρώνουν την απονομή του βραβείου -"Δεν είναι πρέπον"

Τα Χρυσά Βατόμουρα έχουν τη φήμη των "αντί-Όσκαρ" καθώς θέλουν να τιμήσουν και να πειράξουν τους ηθοποιούς που βρίσκονται υποψήφιοι για τις κακές ταινίες ή ερμηνείες τους. Στην περίπτωση του Bruce Willis όμως θα κάνουν πίσω, καθώς όπως ανακοίνωσε η επιτροπή των Razzie Awards ακυρώνουν την απονομή του βραβείου και την ειδική κατηγορία που είχαν δημιουργήσει για φέτος, επικαλούμενοι φυσικά την διάγνωση της υγείας του. 

Να θυμίσουμε πως ο Bruce Willis ανακοίνωσε την απόσυρσή του από την υποκριτική, καθώς διαγνώσθηκε με αφασία, μια ασθένεια που επηρεάζει σοβαρά τη γνωστική ικανότητά του. 

Η δήλωση των Razzies στο The Wrap για την απόφασή τους: 

Ύστερα από πολλή σκέψη, τα Razzies πήραν την απόφαση να πάρουν πίσω το Χρυσό Βατόμουρο που θα δίναμε στον Bruce Willis, εξαιτίας της πρόσφατης διάγνωσης της υγείας του. Εάν η κατάσταση της υγείας κάποιου είναι παράγοντας στο να παίρνουν αποφάσεις ή την ερμηνεία τους, αναγνωρίζουμε ότι δεν είναι πρέπον να τους βραβεύουμε με Χρυσό Βατόμουρο. 

O γνωστός ηθοποιός των "Die Hard" και "6η αίσθηση" ήταν υποψήφιος οκτώ φορές στα Χρυσά Βατόμουρα στην δική του κατηγορία κιόλας. Τα Χρυσά Βατόμουρα μέσα από το Twitter λογαριασμό τους ζήτησαν συγγνώμη δημόσια και ευχήθηκαν τα καλύτερα στην οικογένεια του Willis. 

Ρεπορτάζ των LA Times αποκάλυψε περισσότερα για την κατάσταση της υγείας του Willis τον τελευταίο καιρό.