Το παράκανε με τις Transformer ταινίες ο Michael Bay και το παραδέχεται

Όπως αποκαλύπτει σε νέα του συνέντευξη
31 Μαρτίου 2022 13:39
Το παράκανε με τις Transformer ταινίες ο Michael Bay και το παραδέχεται

Είτε τον λατρεύετε είτε όχι, ο Michael Bay έχει αποδείξει πως στο box office μπορεί να φέρει χρήματα και κόσμο στις αίθουσες με τις ταινίες του, κι ας είναι γεμάτες αμερικάνικα κινηματογραφικά κλισέ και τίγκα στις εκρήξεις. Στο ευρύτερο κοινό όμως έγινε με την σκηνοθεσία των Transformers ταινιών του οι οποίες παρά τα όσα λένε οι κριτικοί, τα ταμεία και οι θεατές είχαν διαφορετική άποψη. 

Σε νέα του συνέντευξη που παραχώρησε στο Unilad, όμως παραδέχεται ότι το παράκανε με τις Transformers ταινίες, παρά την τεράστια εμπορική επιτυχία τους:

Έκανα πάρα πολλές. Όπως μου είπε ο Steven Spielberg "σταμάτα στις τρεις". Και είχα πει θα σταματήσω. Το στούντιο με παρακάλεσε να κάνω μια 4η και αυτή κατέληξε να φέρνει πάνω από $1 δισ. δολάρια επίσης. Και μετά είπα θα σταματήσω εκεί και μετά με παρακάλεσαν πάλι. Έπρεπε να είχα σταματήσει νωρίτερα. Είχε όμως πλάκα όταν τις έκανα. 

Για την ιστορία το franchise των Transformers από το 2007 έχει αποφέρει πάνω από $4.5 δισεκατομμύρια δολάρια, χάρη στις ικανότητες του Michael Bay και συγκαταλέγονται επίσης τα "Transformers: Revenge of the Fallen"(2009), "Transformers: Dark of the Moon (2011), Transformers: Age of Extinction (2014), Transformers: The Last Knight (2017). 

Η νεότερή ταινία του Michael Bay με τίτλο "Ambulance" προβάλλεται ήδη στους ελληνικούς κινηματογράφους.