Ο φωτογραφικός φακός απαθανάτισε τον Nicolas Cage ως Δράκουλα στα γυρίσματα του Renfield

Δείτε τις πρώτες εικόνες
28 Μαρτίου 2022 14:10
Ο φωτογραφικός φακός απαθανάτισε τον Nicolas Cage ως Δράκουλα στα γυρίσματα του Renfield

Η Universal Pictures ετοιμάζει εδώ και καιρό το “Renfield” σε σενάριο που έχει επιμεληθεί ο Ryan Ridley, γνωστός από τη δουλειά του στο Rick and Morty, μαζί με τον Robert Kirkman του The Walking Dead. Πλάι σε αυτούς τους δύο και συγκεκριμένα στην καρέκλα της σκηνοθεσίας θα καθίσει ο Chris McKay.

Σε αυτό το φιλμ πρόκειται να δούμε έναν ασθενή σε ένα άσυλο που έχει εμμονή στο να πίνει αίμα, πιστεύοντας έτσι ότι πρόκειται να βρει την αθανασία. Έτσι, γνωρίζουμε εδώ και καιρό πως στο μυθιστόρημα του Bram Stoker’s Dracula του 1987 θα δούμε τον Nicholas Hoult ως Renfield, καθώς και τον Nicolas Cage στο ρόλο του Κόμη Δράκουλα.

Τώρα, ο φωτογραφικός φακός απαθανάτισε τον Cage στα γυρίσματα της ταινίας και πλέον έχουμε την πρώτη ματιά για το πως θα μοιάζει ως Δράκουλας.

Δείτε τις εικόνες παρακάτω:

Σε αυτό το φιλμ θα παίξουν επίσης και οι Awkwafina, Ben Schwartz, Adrian Martinez, Shohreh Aghdashloo και Bess Rouss.

Η Universal παραμένει προσηλωμένη στο να φέρει ξανά στο προσκήνιο θρυλικούς χαρακτήρες από τα παλιά και ανάμεσα στα projects που ετοιμάζει είναι και ο νέος "Λυκάνθρωπος" (Wolfman) με πρωταγωνιστή τον Ryan Gosling σε σκηνοθεσία του Leigh Whannell.

Το Renfield θα κάνει πρεμιέρα στις κινηματογραφικές αίθουσες στις 14 Απριλίου 2023.