Black Panther 2: Ολοκληρώθηκαν τα γυρίσματα του πολυαναμενόμενου sequel (ΕΙΚΟΝΕΣ)

Ύστερα από πολλές καθυστερήσεις λόγω πανδημίας και απρόβλεπτων συμβάντων
25 Μαρτίου 2022 10:38
Black Panther 2: Ολοκληρώθηκαν τα γυρίσματα του πολυαναμενόμενου sequel (ΕΙΚΟΝΕΣ)

Αναμφίβολα το Black Panther 2 είναι η παραγωγή της Marvel Studios που έχει τραβήξει πολλά ζόρια καθ'όλη τη διάρκειά της. Εκτός από την πανδημία που τη σταμάτησε -όπως και όλες οι άλλες του MCU- είχε να αντιμετωπίσει ένα ολοκληρωτικό "reboot" καθώς έφυγε ξαφνικά από τη ζωή ο πρωταγωνιστής της ταινίας Chadwick Boseman, αλλά και τον τραυματισμό της μετέπειτα νέας πρωταγωνίστριας του φιλμ, τη Letitia Wright, που υποδύεται την Shuri, αδερφή του Black Panther. 

Αυτό είχε ως αποτέλεσμα τα γυρίσματα που ξεκίνησαν το περασμένο καλοκαίρι να συνεχιστούν μέχρι τον Νοέμβριο όπου εκεί έναν ένα εκτενές διάλειμμα για να αναρρώσει η Wright. 

Τώρα σύμφωνα με το @BlackPantherWakandaForeverNews και τις αναρτήσεις διαφόρων ατόμων από το συνεργείο της ταινίας, τα γυρίσματα του Black Panther: Wakanda Forever ολοκληρώθηκαν επιτέλους στο Πουέρτο Ρίκο. 

Από τα ονόματα που επιστρέφουν σίγουρα για το cast του sequel που σκηνοθετεί και υπογράφει σεναριακά ο Ryan Coogler είναι οι: Lupita Nyong'o, Danai Gurira, Letitia Wright, Winston Duke, Martin Freeman, και Angela Bassett. 

Επίσης είναι γνωστό πως η Dominique Thorne θα κάνει το ντεμπούτο της ως "Iron Heart" στην ταινία, όντας η διάδοχος του Iron Man στο MCU, καθώς ετοιμάζεται και η ομώνυμη σειρά της για το Disney+. 

Το Black Panther: Wakanda Forever είναι προγραμματισμένο για πρεμιέρα στις 11 Νοεμβρίου του 2022.