Η Sandra Bullock θα κάνει ένα διάλειμμα από τον κινηματογράφο (ΒΙΝΤΕΟ)

Το The Lost City θα είναι η τελευταία της ταινία για κάποιον καιρό
21 Μαρτίου 2022 16:00
Η Sandra Bullock θα κάνει ένα διάλειμμα από τον κινηματογράφο (ΒΙΝΤΕΟ)

Όπως φαίνεται, η Sandra Bullock χρειάζεται ένα διάλειμμα από την ηθοποιία και έτσι αποκάλυψε πως για κάποιον καιρό δεν πρόκειται να συμμετέχει σε κάποια νέα ταινία ή τηλεοπτική σειρά.

Συγκεκριμένα, κατά τη διάρκεια μιας συνέντευξης που παραχώρησε στο CBS Sunday Morning, η πασίγνωστη ηθοποιός επισήμανε πως η κωμική ταινία The Lost City, στην οποία πρωταγωνιστεί μαζί με τον Channing Tatum, τον Daniel Radcliffe και τον Brad Pitt θα είναι η τελευταία της για αρκετό καιρό.

Αναλυτικότερα, δήλωσε:

Αυτή τη στιγμή η δουλειά μπροστά από την κάμερα πρέπει να κάνει μια παύση.

Αμέσως μετά, η παρουσιάστρια ρώτησε τη γνωστή ηθοποιό για πόσο καιρό σκοπεύει να απέχει και έτσι η Bullock απάντησε:

Δεν ξέρω για πόσο καιρό, δεν ξέρω. Μέχρι να σταματήσω να νιώθω όπως τώρα όταν βρίσκομαι μπροστά σε κάμερα. Θέλω να είμαι στο σπίτι. Δεν κάνω τη χάρη σε κανέναν που επενδύει σε ένα project, αν εγώ λέω ότι «θέλω απλώς να είμαι στο σπίτι».

Πάντα έτρεχα, έτρεχα στο επόμενο πράγμα. Αυτή τη στιγμή, λοιπόν, θέλω απλά να είμαι παρών και υπεύθυνη για ένα πράγμα.

Μπορείτε να δείτε το σχετικό απόσπασμα της συνέντευξης μέσα από τον player που περιλαμβάνεται στο παρακάτω tweet.

Σε αυτό το σημείο αξίζει να αναφερθεί πως παρόλο που η ηθοποιός δε σκοπεύει να συμμετέχει προσεχώς σε κάποιο άλλο νέο project, το The Lost City δε θα είναι στην πραγματικότητα η τελευταία ταινία στην οποία θα την δούμε.

Αναλυτικότερα, η Bullock έχει ολοκληρώσει ήδη και τα γυρίσματα του Bullet Train, το οποίο είναι μια ακόμη κωμωδία με έντονη δράση, στην οποία παίζουν επίσης οι Zazie Beetz, Brad Pitt, Aaron Taylor-Johnson και Joey King.