DUNE Part 2: Υπόσχεση για περισσότερη Zendaya στο sequel από τον Villenueve

Για όσους απογοητεύτηκαν για την μικρή της συμμετοχή στην πρώτη ταινία
19 Μαρτίου 2022 17:47
DUNE Part 2: Υπόσχεση για περισσότερη Zendaya στο sequel από τον Villenueve

Μετά από $400 εκατ. στο box office και 10 υποψηφιότητες για Όσκαρ μετά, το Dune είναι ένα από τα μεγάλα νέα franchises του σινεμά και προ των πυλών βρίσκεται το Dune 2

Όσον αφορά το sequel γνωρίζουμε πως θα συνεχίσει από εκεί που μας άφησε η ιστορία και θα επιστρέψουν οι Timothee Chalamet, Zendaya, Rebecca Ferguson και Javier Bardem στους ρόλους τους, με τον Denis Villeneuve να υπόσχεται και περισσότερη δράση αλλά και Harkonnens στο "Part 2"

Σε μια νέα συνέντευξη του σκηνοθέτη στο Variety έκανε μια ακόμη υπόσχεση που αποτελεί και απάντηση σε ένα από τα παράπονα της πρώτης ταινίας:

Όσον αφορά τη Zendaya, θα πω ότι το Part 1 ήταν απλά η υπόσχεση. Γνωρίζω ότι πήραμε μια κλεφτή ματιά στο Part 1 αλλά στο Part 2, θα έχει σημαντικό ρόλο. Θα ακολουθήσουμε τον Timothee και την Zendaya στις περιπέτειές τους στην έρημο. 

Επομένως ετοιμαστείτε και για περισσότερη Zendaya στο sequel, μιας και υπήρξαν παράπονα από μια μερίδα των θεατών πως είχε μικρό ρόλο παρά το ότι διαφημίστηκε σαν μια από τους πρωταγωνιστές. 

Προσφάτως έγινε γνωστό πως δύο ακόμη σημαντικά ονόματα προστέθηκαν στο cast του Dune: Part 2 και είναι οι Florence Pugh (Black Widow, Midsommar) και Austin Butler (Elvis). 

To DUNE: Part 2 αναμένεται να κυκλοφορήσει αποκλειστικά στις αίθουσες τον Οκτώβριο του 2023.