Ο Jared Leto υποστηρίζει πως χωρίς τη Marvel δε θα υπήρχαν κινηματογράφοι

Ο πρωταγωνιστής του Morbius...της Marvel εκφράζει την άποψή του για την επιβίωση του σινεμά
18 Μαρτίου 2022 14:02
Ο Jared Leto υποστηρίζει πως χωρίς τη Marvel δε θα υπήρχαν κινηματογράφοι

Μετά την πανδημία που προκάλεσε σοκ και έφερε μια νέα πραγματικότητα στην παραδοσιακή κινηματογραφική εμπειρία έχουν ακουστεί εκατοντάδες γνώμες από γνωστούς αστέρες και σκηνοθέτες. 

Σε μια πρόσφατη συνέντευξή του στο Variety, ο Jared Leto που σύντομα θα πρωταγωνιστήσει ως Morbius στην ομώνυμη ταινία των Sony Pictures/Marvel Studios, εξέφρασε τη δική του γνώμη που θα λέγαμε πως είναι κάπως προκατειλημμένη. 

Εν ολίγοις ο 50χρονος αστέρας δήλωσε πως χάρη στη Marvel οι κινηματογράφοι παρέμειναν ζωντανή στη μετά-πανδημική εποχή και πως εάν δεν κυκλοφορούσαν συνεχώς superhero ταινίες ίσως να μην υπήρχαν οι αίθουσες: 

Εάν δεν ήταν οι ταινίες της Marvel δεν ξέρω εάν οι κινηματογράφοι θα υπήρχαν ακόμα. Τρέφω επίσης ευγνωμοσύνη για αυτές τις ταινίες επειδή κράτησαν ζωντανό τον κινηματογράφο. Ξέρω πόσο σημαντικό ήταν για μένα ως παιδί...το να ξεφεύγω με τις ταινίες. Αυτή η πολιτιστική εμπειρία ήταν κατατοπιστική και σημαντικό αντίκτυπο. Είδα ταινίες στις αίθουσες που μου άλλαξαν τη ζωή. 

Το εάν είστε σύμφωνοι ή βρίσκετε υπερβολική την άποψη του Leto μπορείτε να το γράψετε στα σχόλια. 

Το cast το φιλμ συμπληρώνουν οι: Adria Arjona, Matt Smith, Jared Harris, Tyrese Gibson και Michael Keaton. Τη σκηνοθεσία ανέλαβε ο Daniel Espinosa (Life) και το σενάριο της ταινίας έγραψαν οι Burk Sharpless και Matt Sazama.

Η σύνοψη του Morbius:

Ένας από τους πιο συναρπαστικούς και διχασμένους χαρακτήρες της Marvel, έρχεται στη μεγάλη οθόνη με τον βραβευμένο με Oscar® Jared Leto να μεταμορφώνεται στον αινιγματικό αντιήρωα Michael Morbius. Στην προσπάθειά του να βρει θεραπεία από μια σπάνια αρρώστια του αίματος που απειλεί τη ζωή του, ο Δρ. Morbius επιχειρεί ένα απεγνωσμένο ρίσκο. Ενώ αρχικά φαντάζει ριζοσπαστική επιτυχία την ίδια στιγμή απελευθερώνει μια μυστική δύναμη μέσα του. Θα καταφέρει το καλό να νικήσει το κακό – ή ο Δρ Morbius θα υποκύψει στις πιο σκοτεινές τους επιθυμίες;

Το Morbius θα κάνει πρεμιέρα στις ελληνικές αίθουσες στις 31 Μαρτίου 2022