Σαν σήμερα το τελικό trailer του Avengers: Infinity War έριχνε το ίντερνετ

Κι όμως πέρασαν 4 χρόνια
16 Μαρτίου 2022 17:56
Σαν σήμερα το τελικό trailer του Avengers: Infinity War έριχνε το ίντερνετ

Τότε που το MCU βρισκόταν στο ζενίθ του και ετοιμαζόταν για το μεγάλο κρεσέντο του οι απανταχού Marvel fans αδημονούσαν για το πρώτο μέρος του επικού φινάλε του Infinity Saga. 

Για να σας θυμίσουμε μια ιστορική μέρα για την ποπ κουλτούρα, το τελικό trailer του Avengers: Infinity War κυκλοφόρησε σαν σήμερα πριν απο 4 χρόνια σημειώνοντας τότε ρεκόρ προβολών στην ιστορία του YouTube -άσχετα αν μετά το "Avengers: Endgame" και το πρόσφατο "Spider-Man: No Way Home" έσπασαν διαδοχικά αυτό το ρεκόρ. 

To "Infinity War" σε σκηνοθεσία των Joe και Anthony Russo έκανε πρεμιέρα στην Ελλάδα στις 26 Απριλίου 2018, ενώ μια μέρα αργότερα στις ΗΠΑ όπου και ξεκίνησε την ξέφρενή του πορεία και έγινε η πιο επιτυχημένη εμπορικά ταινία του 2018.  

H συνολική συγκομιδή του Infinity War στο παγκόσμιο box office ανέρχεται στα $2,048,359,754 και βρίσκεται στην 5η θέση των πιο επιτυχημένων εμπορικά ταινιών όλων των εποχών. Μόνο το Star Wars The Force Awakens το ξεπερνάει για μερικά εκατομμύρια ($2.069 δις), ενώ ακριβώς απο κάτω του συναντάμε τα $1.877 δις που απέφερε το "No Way Home". 

Μέχρι και σήμερα αποτελεί μια από τις ακριβότερες κινηματογραφικές παραγωγές με budget που άγγιξε τα $316 εκατομμύρια

Το υπέρλαμπρο και πολυπληθές cast του Infinity War περιλαμβάνει τους: Robert Downey Jr., Chris Hemsworth, Mark Ruffalo, Chris Evans, Scarlett Johansson, Benedict Cumberbatch, Don Cheadle, Tom Holland, Chadwick Boseman, Paul Bettany, Elizabeth Olsen, Anthony Mackie, Sebastian Stan, Tom Hiddleston, Idris Elba, Peter Dinklage, Benedict Wong, Pom Klementieff, Karen Gillan, Dave Bautista, Zoe Saldana, Vin Diesel, Bradley Cooper, Gwyneth Paltrow, Benicio del Toro, Josh Brolin, και Chris Pratt.

Δείτε ξανά το συγκλονιστικό trailer που άναψε για τα καλά το hype πριν την πρεμιέρα του: