Το γεμάτο 2022 της DC ανατρέπεται - Καθυστερούν τα Black Adam, Aquaman 2, Flash  

Χάλασαν τα σχέδια της DC Films

Το γεμάτο 2022 της DC ανατρέπεται - Καθυστερούν τα Black Adam, Aquaman 2, Flash

Η Warner Bros. Pictures ανακοίνωσε τον αναπρογραμματισμό και την καθυστέρηση τριών εκ των κορυφαίων blockbuster της από το κινηματογραφικό σύμπαν της DC

Το γεμάτο 2022 που είχε υποσχεθεί η DC Films ανατρέπεται σχεδόν ολοκληρωτικά με την καθυστέρηση των Black Adam, The Flash, και Aquaman and the Lost Kingdom, ενώ το Shazam 2 θα έρθει νωρίτερα από την αρχική του ημερομηνία. 

Καταρχάς το καλοκαιρινό slot της ταινίας του Dwayne "The Rock" Johnson πλέον ανήκει στο DC League of Super-Pets που προορίζεται για τις 29 Ιουλίου 2022. Έπειτα το νέο πρόγραμμα κυκλοφοριών του DCEU έχει ως εξής: 

BLACK ADAM - 21 Οκτωβρίου 2022

Shazam! Fury of the Gods - 16 Δεκεμβρίου 2022

Aquaman 2 - 17 Μαρτίου 2023

The Flash - 23 Ιουνίου 2023 

Σύμφωνα με την Warner Bros. τα The Flash και Aquaman and the Lost Kingdom καθυστερούν εξαιτίας μερικών καθυστερήσεων λόγω του COVID στην παραγωγή των ειδικών εφέ. 

Όπως διαμορφώνεται το 2022 για το DCEU εκτός του The Batman που προβάλλεται ήδη η χρονιά θα κλείσει με τον Black Adam του Dwayne Johnson και το Shazam 2 με τον Zachary Levy. Οι νέες περιπέτειες των Jason Momoa και Ezra Miller ως Aquaman και Flash αναμένονται πλέον το 2023. 

Ροη ειδησεων