Ο κόσμος χρειάζεται τους ήρωες της DC - Νέα πλάνα από Black Adam, The Flash και Aquaman 2

Νέα ματιά στα φιλμ της DC για το 2022
11 Φεβρουαρίου 2022 19:26
Ο κόσμος χρειάζεται τους ήρωες της DC - Νέα πλάνα από Black Adam, The Flash και Aquaman 2

Ο κόσμος χρειάζεται τους ήρωες της DC. Αυτό μας λέει το νέο trailer της εταιρίας, το οποίο διαφημίζει πολλές από τις επερχόμενες ταινίες που θα καταφθάσουν -στις αίθουσες- μέσα στο 2022. Από το “The Batman” που περιμένουμε σύντομα, μέχρι και το “The Black Adam”, η DC όπως θα δείτε και εσείς, έχει ένα σωρό ταινίες που αναμένονται να καταφθάσουν φέτος.

Το εν λόγω trailer το έδωσε στη δημοσιότητα ο Dwayne “The Rock” Johnson, ο οποίος περιγράφει το lineup της DC ως “ισχυρό”. Το trailer ξεκινάει με τον Batman του Robert Pattinson σε σκηνοθεσία Matt Reeves, το οποίο έρχεται αυτόν τον Μάρτιο στους κινηματογράφους και πρόκειται να δούμε τον εκδικητή της Gotham City και του alter ego του, μοναχικού δισεκατομμυριούχου Bruce Wayne σε νέες περιπέτειες.

Στο trailer βλέπουμε και νέα πλάνα από τη νέα ταινία του The Rock στο ρόλο του αντι-ήρωα, Black Adam. Ο διάσημος ηθοποιός πρόκειται να φορέσει την εμβληματική στολή του χαρακτήρα τον Ιούλιο. Στην ταινία του αντι-ήρωα της DC που σκηνοθετεί ο Jaume Collett-Serra (Jungle Cruise). Θα πρωταγωνιστήσει εδώ και ένα αρκετά δυνατό cast που περιλαμβάνει τους: Noah Centineo (To All The Boys I Loved Before), Aldis Hodge (One Night In Miami), Sarah Shahi (Sex/Life), Quintessa Swindell (Voyagers), και τον πρώην "Πράκτορα 007", Pierce Brosnan.

Επίσης, νέα ματιά παίρνουμε και από το Aquaman and The Lost Kingdom του Jason Momoa που θα κάνει πρεμιέρα τον Δεκέμβριο του 2022, σε σκηνοθεσία του James Wan. Πλάι στον Momoa θα βρίσκονται και οι Yahya Abdul-Mateen, Amber Heard, Dolph Lundgren, Randall Park, Jani Zhao, Iniya Moore και Vincent Regan.

Τέλος, στο trailer εμφανίζεται και ο Ezra Miller στην ταινία “The Flash”, χωρίς ωστόσο να αποκαλύπτονται νέα πλάνα που δεν είχαμε δει στο παρελθόν.

Δείτε το trailer παρακάτω:

Τις παραπάνω ταινίες όπως τονίζει το trailer θα τις δούμε μόνο στον κινηματογράφο.