The Batman: O Barry Keoghan σπάει τη σιωπή του για "αυτό" το cameo

Προφανώς, ακολουθούν spoilers για το The Batman...
08 Μαρτίου 2022 14:22
The Batman: O Barry Keoghan σπάει τη σιωπή του για "αυτό" το cameo

ΑΚΟΛΟΥΘΟΥΝ SPOILERS ΓΙΑ ΤΟ THE BATMAN


Σας είχαμε μεταφέρει εδώ και καιρό τις φήμες που ήθελαν το The Batman να περιέχει έναν...κρυφό Joker και τελικά, επιβεβαιώθηκε για όσους έχουν παρακολουθήσει την ταινία του Matt Reeves

O Barry Keoghan, λοιπόν, του "The Killing of the Sacred Deer", του "Dunkirk" και πιο πρόσφατα των "Eternals" της Marvel, είναι ο νέος Joker του Reeve-verse. H αποκάλυψή του έγινε στην προτελευταία σκηνή του The Batman όπου τον βλέπουμε να συνομιλεί με τον συγκρατούμενό του τον Riddler του Paul Dano. Όταν εκείνος τον ρωτάει "Ποιος είναι" δεν αποκαλύπτεται ακριβώς η ταυτότητά του. Ακούγονται από το στόμα του συμφραζόμενα και λέξεις όπως "κλόουν", το παραμορφωμένο του προσώπου -που φαίνεται πολύ αχνά, αλλά κυρίως το εμβληματικό γέλιο, μαρτυρούν πως ο...Clown Prince of Crime έρχεται. 

Μετά και από αυτόν τον ρόλο ο Barry Keoghan αποτελεί ένα από τα πιο καυτά ανερχόμενα ονόματα του Χόλυγουντ και ο ηθοποιός έσπασε τη σιωπή του για το αναπάντεχο cameo του στο The Batman. Μιλώντας στο Esquire αναφέρθηκε στον ρόλο του: 

Ξέρετε το να αποτελώ μέλος του Batman σύμπαντος είναι μεγάλο κατόρθωμα για μένα. Είμαι fanboy αυτών των ταινιών και ειδικά του Batman. Επομένως το να είμαι κομμάτι του με κάνει ακόμα να τσιμπιέμαι. (Ο Reeves) είναι ένας σκηνοθέτης που θαυμάζω φοβερά επίσης και το να δω πως εργάζεται και πως -όπως η Chloe Zhao- σε κάνει να αισθάνεσαι άνετα στο πλατό και σου δίνει το χρόνο που θες και χρειάζεσαι. Νιώθω πως είμαι σε μια πολύ ευλογημένη θέση. 

Και όσο για το πως ήταν να παίζει απέναντι στον απίστευτα ταλαντούχο Paul Dano; Είχε να πει τα εξής: 

Ο Paul είναι τεράστιος, είμαι τεράστιος fan του. Είναι τόσο καλός τύπος επίσης. Έχω δει όλες τις ταινίες του, όπως το Prisoners και όλα αυτά. Ο κόσμος λέει πως μοιάζουμε κάπως και είμαι σε φάση "όντως;". 

Πώς θα επιστρέψει ο Joker;

Αν και ένα The Batman 2 με τον Joker ως κύριο κακό ίσως να μην είναι στα "θέλω" του Reeves, ο οποίος έχει δηλώσει πως θα προτιμούσε τον "Hush" ή τον "Mr. Freeze" για αντίπαλο του Bruce Wayne. Δεν αποκλείεται η σειρά του Arkham Asylum στο HBO Max να τον συμπεριλάβει όπως δήλωσε στο Variety: 

Υπάρχουν πράγματα που με ενδιαφέρουν στο χώρο του Arkham, πιθανότατα στο HBO Max. Έχουμε κάνει συζητήσεις, οπότε είναι πολύ πιθανό. Επίσης δεν είναι απίθανο να υπάρξει μια ιστορία όπου ο Joker επιστρέφει στον κόσμο μας.