The Batman: Η δεύτερη spinoff σειρά αλλάζει και θα εστιάζει στον τρόμο του Arkham Asylum

Νέες πληροφορίες από τον Matt Reeves για τα τηλεοπτικά projects
07 Μαρτίου 2022 15:17
The Batman: Η δεύτερη spinoff σειρά αλλάζει και θα εστιάζει στον τρόμο του Arkham Asylum

Και ενώ αρκετός κόσμος ήδη έχει παρακολουθήσει το The Batman, το οποίο πραγματοποίησε ένα εξαιρετικό ντεμπούτο στο box office, η DC δε σταματάει τις διεργασίες της για την επέκταση του σύμπαντος αυτού. 

Γνωρίζουμε άλλωστε εδώ και καιρό πως αναπτύσσονται δύο spinoff σειρές: μία με τον Penguin του Colin Farrell και μία σχετικά με το Gotham PD. Οι νέες πληροφορίες που έρχονται δια στόματος του Matt Reeves αφορούν το τελευταίο. 

Μιλώντας στο The Cyber Nerds o Reeves αναφέρθηκε στο πως το αρχικό πλάνο της εξελίχθηκε από το "GCPD" και πλέον θα εστιάζει στον "κόσμο του Arkham Asylum" και τη σχέση του με τον Batman αντί να εστιάζει αυστηρά στο αστυνομικό τμήμα της Gotham.

"Το μεταφέραμε περισσότερο στην πλευρά του τι ακριβώς θα συνέβαινε στον κόσμο του Arkham και πως σχετίζεται μετά το τέλος της ταινίας και με κάποιους από τους χαρακτήρες. Σχεδόν τείνουμε στην ιδέα του να γίνει...σαν μια ταινία τρόμου ή ένα στοιχειωμένο σπίτι όπως είναι το Arkham". είπε ο Reeves.

Και συνέχισε λέγοντας: 

Και πάλι η ιδέα πως το Gotham είναι ένας χαρακτήρας στην ταινία, έτσι θέλω το Arkham να υπάρχει σαν χαρακτήρας. Μπαίνεις σε αυτό το περιβάλλον και συναντάς αυτούς τους χαρακτήρες και είναι κάτι που το νιώθεις φρέσκο. 

Και οι δύο σειρές θα προβληθούν μέσω του HBO Max. Να θυμίσουμε πως ήδη βρίσκεται στα σκαριά το The Batman 2 και περισσότερα για αυτό θα μάθετε πατώντας εδώ