Και πότε να περιμένουμε το The Batman 2; Ο παραγωγός αποκαλύπτει

Το sequel θεωρείται σίγουρο, αλλά ο Matt Reeves δεν βιάζεται τόσο
02 Μαρτίου 2022 22:03
Και πότε να περιμένουμε το The Batman 2; Ο παραγωγός αποκαλύπτει

Η επιτυχία του The Batman θεωρείται δεδομένη εδώ και καιρό με προβλέψεις για εισπράξεις άνω των $100 εκατομμυρίων από το πρώτο ΣΚ μόνο στις ΗΠΑ, ενώ το δεδομένο αυτό σφράγισαν και οι πρώτες θετικές στην πλειοψηφία εντυπώσεις του ξένου Τύπου. 

Ήδη το sequel με τον Robert Pattinson έχει επιβεβαιωθεί πως βρίσκεται στα σκαριά από τον σκηνοθέτη του φιλμ, Matt Reeves, αλλά πότε θα να το αναμένουμε; Επειδή το The Batman πήρε αρκετά χρόνια σαν project ο παραγωγός της ταινίας Dylan Clark θέλησε να διαβεβαιώσει τους fans της DC πως δε θα κάνει και...έναν αιώνα. 

Συγκεκριμένα μιλώντας στην παγκόσμια πρεμιέρα του The Batman στο Comicbook.com είπε πως το The Batman 2 θα κυκλοφορήσει μέσα στην επόμενη 5ετία: 

Θα δηλώσω επίσημα πως θα έρθει σε λιγότερο από πέντε χρόνια. 

Το The Batman άλλωστε αρχικά ήταν ένα διαφορετικό project που είχε αναλάβει σε σενάριο, παραγωγή και σκηνοθεσία ο Ben Affleck, ο οποίος θα πρωταγωνιστούσε σαφώς. Εξαιτίας όμως μιας προσωπικής περιπέτειάς του αναγκάστηκε να αποχωρήσει από το project και το 2017 να το αναλάβει ο Matt Reeves όπου και το ανέστησε. 

Το The Batman αναμένεται στις ελληνικές αίθουσες στις 3 Μαρτίου του 2022.

Tags: