Μυστήριο με τα "cuts" του The Batman - Το ένα φημολογείται πως έχει cameo με τον νέο Joker!

Ποιον υποδύεται ο Barry Keoghan; Τι συμβαίνει και τι λένε τα τελευταία ρεπορτάζ;
11 Δεκεμβρίου 2021 17:10
Μυστήριο με τα "cuts" του The Batman - Το ένα φημολογείται πως έχει cameo με τον νέο Joker!

Ένα μυστήριο πλανάται πάνω από τo άκρως αναμενόμενο The Batman με τον Robert Pattinson τις τελευταίες ώρες καθώς έγκυρες πηγές μεταδίδουν πως η Warner Bros. προς το παρόν έχει δύο "cuts" της ταινίας και δεν ξέρει ποιο θα είναι η τελική βερσιόν της. 

Ο λόγος; Το ένα cut από τα δύο περιέχει cameo εμφάνιση ενός χαρακτήρα-έκπληξη και το άλλο όχι και αυτό είναι ένα ρεπορτάζ που μεταφέρει το The Hollywood Reporter και όχι κάποιοι insiders ή ψίθυροι στα social media. 

Είναι ο Barry Keoghan ο "κρυφός" Joker; 

Βλέπετε, τον προηγούμενο μήνα ο αδερφός του Barry Keoghan, Eric, που στην ταινία υποδύεται έναν αστυνομικό συνεργάτη του Jim Gordon (Jeffrey Wright) έκανε μια παρασπονδία στα social media. Ανήρτησε μάλλον κατά λάθος πως ο αδερφός του δεν υποδύεται απλά έναν αστυνομικό αλλά...τον Joker! Ναι, μια ακόμη διαφορετική βερσιόν του Clown Prince of Crime φαίνεται πως κρύβεται στην ταινία του Matt Reeves. Ωστοσο το post του διαγράφτηκε αστραπιαία αλλά το internet και τα social media δεν συγχωρούν και φυσικά ξέσπασε σαν φήμη. 

Επίσημα ο Barry Keoghan -που πρόσφατα τον είδαμε στο Eternals της Marvel Studios στον ρόλο του Druig- υποδύεται τον Stanley Merkel, συνεργάτη του Gordon. Αλλά τι συμβαίνει τώρα με τα cuts;  

Λάδι στη φωτιά ρίχνει η νέα πληροφορία

Ο μυστηριώδης ηθοποιός που βρίσκεται σε ένα από τα cuts και δοκιμάζονται στα screening tests της Warner Bros. δεν κατονομαζόταν, μέχρι τώρα. Πάλι το THR ρίχνει λάδι στη φωτιά καθώς σε πρόσφατο newsletter τους άφησαν να εννοηθεί πως ο Barry Keoghan "μάλλον, ίσως, πιθανότατα" να παίζει τον Joker. Ορίστε τι έγραφε η πληροφορία:

Τον προηγούμενο μήνα το ίντερνετ τρελάθηκε όταν έμαθε πως ο Barry Keoghan μάλλον παίζει, μάλλον δεν παίζει τον Joker στο The Batman. Μην ψάχνετε σε εμάς απαντήσεις στο συγκεκριμένο θέμα. Μπορούμε, όμως, να σας μεταφέρουμε αυτό: Πολλαπλές πηγές μάς λένε πως η Warner Bros. δοκιμάζει αυτόν τον καιρό δύο διαφορετικό cuts του The Batman, το ένα με έναν συγκεριμένο ηθοποιό και το άλλο χωρίς αυτόν. Και το τελευταίο test screening έλαβε χώρα την περασμένη εβδομάδα, με το στούντιο μάλιστα να έχει καταλήξει στο ποια βερσιόν του αρέσει. 

Λέτε να ετοιμάζεται μια τέτοια έκπληξη για τον πιο ζοφερό και ασταθή κινηματογραφικό Batman που έχουμε δει ποτέ; Θα ήταν σίγουρα μια μεγάλη έκπληξη. Ωστόσο, επίσημα ο Bruce Wayne του Robert Pattinson έχει στο στόχαστρό του τον Riddler του Paul Dano αλλά και τον Oswald Cobblepot του Colin Farrell. 

Το The Batman αναμένεται στις κινηματογραφικές αίθουσες στις 4 Μαρτίου του 2022