Η Disney θα φέρει φθηνό πακέτο στο Disney Plus, αλλά…

Για να αυξήσει τους συνδρομητές της
04 Μαρτίου 2022 12:04
Η Disney θα φέρει φθηνό πακέτο στο Disney Plus, αλλά…

Η Disney σύμφωνα με το “The Information”, σκέφτεται να δημιουργήσει μία νέα επιλογή στο Disney Plus που θα προσφέρει το περιεχόμενό της, με πιο λίγα χρήματα. Συγκεκριμένα, μάλλον θα φέρει μία επιλογή με διαφημίσεις όπως έχουν κάνει ήδη και άλλες υπηρεσίες όπως η Paramount και η Warner Media.

Αυτό το χαρακτηριστικό θα σας επιτρέπει να εγγραφείτε στο Disney Plus με λιγότερα χρήματα, αλλά να παίζουν ανά διαστήματα διαφημίσεις. Ο λόγος που θέλει να το κάνει αυτό η Disney είναι επειδή οι εγγραφές τον τελευταίο καιρό έχουν μειωθεί. Αυτή τη στιγμή έχει περίπου 130 εκατομμύρια συνδρομητές, στα δύο χρόνια κυκλοφορίας του, ενώ μέχρι τον περασμένο Νοέμβριο είχε 118 εκατομμύρια. Η Disney αναμένεται πως ο αριθμός αυτός θα αυξηθεί έως το 2024, με 230-260 εκατομμύρια συνδρομητές.

Το Discovery+ και το Paramount+ προσφέρουν φθηνές συνδρομές με διαφημίσεις και κόστος $4,99 το μήνα. Επομένως, η Disney θα μπορούσε να κάνει κάτι παρόμοιο, επιτρέποντάς της να αυξήσει τα έσοδα για να αντισταθμίσει το κόστος της.


Το Disney+ έρχεται και επίσημα το καλοκαίρι του 2022 και στην Ελλάδα.


Τι ταινίες και σειρές περιλαμβάνει το Disney+;

Το Disney+ έχει ένα τεράστιο κατάλογο περιεχομένου, με σχεδόν χίλιες ταινίες και σειρές. Αυτός απαρτίζει από αμέτρητες κλασσικές animated και όχι μόνο ταινίες της Disney, από όλο το περιεχόμενο της Pixar, της Marvel, του Star Wars και του National Geographic.

Μεταξύ άλλων η υπηρεσία είναι γνωστή και για τις original σειρές της, όπως το The Mandalorian και το The Book of Boba Fett από το Star Wars σύμπαν ή τα WandaVision, The Falcon and The Winter Soldier, Loki, Hawkeye και άλλες σειρές του Marvel Cinematic Universe.

Η Disney σχεδιάζει να ξοδέψει τουλάχιστον $8 δισεκατομμύρια ετησίως στο Disney+ έως το 2024.