Το φαβορί για το "Όσκαρ του κοινού" είναι ξεκάθαρο με μεγάλη διαφορά

Το αποκαλύπτει νέα έρευνα και δεν είναι δύσκολο να το μαντέψετε
02 Μαρτίου 2022 22:10
Το φαβορί για το "Όσκαρ του κοινού" είναι ξεκάθαρο με μεγάλη διαφορά

Ποιο είναι το φαβορί για να κατακτήσει το πρώτο "Fan-Favorite" Oscar στην ιστορία; Η νέα κατηγορία της Ακαδημίας που θα κάνει ντεμπούτο στην 94η Τελετή Απονομής των Όσκαρ θα αναδείξει βάσει ψηφοφορίας του κοινού την αγαπημένη του ταινία. 

Με αυτή την κατηγορία έτσι το Spider-Man: No Way Home και οι προσπάθειες των Sony Pictures και Marvel Studios να λάβουν το πολυπόθητο αγαλματίδιο αποκτούν δεύτερη ευκαιρία. Και όπως όλα δείχνουν παίζει και να τα καταφέρουν. 

Νέα έρευνα της Morning Consult που δημοσιεύει το Variety αποκαλύπτει πως το Spider-Man: No Way Home είναι το αδιαφιλονίκητο φαβορί για να κερδίσει το πρώτο "Όσκαρ του Κοινού" στην ιστορία του θεσμού. 

Στη λίστα που δημοσίευσε πρόσφατα η Ακαδημία, ανάμεσα στις επικρατέστερες βρίσκονται τα "Minamata" με τον Johnny Depp, το "Cinderella" με την Camila Cabello και το Army of the Dead του Zack Snyder

Τα στοιχεία της έρευνας αναφέρουν πως το 26% των ενηλίκων στις ΗΠΑ θέλουν το "No Way Home" να αναδειχθεί ως η αγαπημένη ταινία του κοινού, ενώ ακριβώς από πίσω του βρίσκεται το Encanto της Disney. 

Δηλαδή ακόμη και στο σενάριο που δεν κερδίσει το Spider-Man: No Way Home -αν και απίθανο- η Disney πάλι κερδισμένη θα βγει. Να θυμίσουμε πως η ταινία πλέον έχει ξεπεράσει το $.185 δις σε εισπράξεις παγκοσμίως και αποτελεί την 6η πιο επιτυχημένη ταινία όλων των εποχών στο box office. 

Η 94η Τελετή Απονομής των Oscars θα προβληθεί την Κυριακή 27 Μαρτίου (ξημερώματα Δευτέρας για την Ελλάδα).