Το νέο trailer του Fantastic Beasts 3 προετοιμάζει την επική αναμέτρηση Dumbledore vs Grindelwald

Ο κόσμος της μαγείας δε θα είναι ποτέ ξανά ίδιος
28 Φεβρουαρίου 2022 17:11
Το νέο trailer του Fantastic Beasts 3 προετοιμάζει την επική αναμέτρηση Dumbledore vs Grindelwald

Το πολυαναμενόμενο Fantastic Beasts 3 από τον μαγικό κόσμο του Harry Potter και της J.K. Rowling απέκτησε ένα νέο καταιγιστικό trailer, ύστερα από κάποιες μέρες καθυστέρησης από το προγραμματισμένο ραντεβού που είχε δοθεί με τους fans.

Στο "Fantastic Beasts: The Secrets of Dumbledore" o κόσμος των μάγων δε θα είναι ποτέ ξανά ίδιος καθώς προετοιμάζεται για έναν εμφύλιο και το φυτίλι αυτού είναι ο σατανικός Gellert Grindelwald που πλέον τον υποδύεται ο Mads Mikkelsen. 

Εμπόδιό του ο "παλιόφιλός" του Albus Dumbledore του Jude Law αλλά και ο φαινομενικά πρωταγωνιστής των prequel των ταινιών του Harry Potter, Eddie Redmayne, ο οποίος παίζει τον Newt Scamander. Μαζί με την ομάδα τους θα πρέπει να συγκεντρώσουν όσο δυνατόν περισσότερους συμμάχους μπορούν την ώρα που ο Grindelwald ξεσπαθώνει και γίνεται λαοφιλής όπως φαίνεται από το νέο trailer και έτοιμος για όλα. 

Στο cast της ταινίας που σκηνοθετεί και πάλι ο David Yates βρίσκονται οι: Eddie RedmayneJude Law, Katherine Waterston, Dan Fogler, Alison Sudol, Callum Turner και Ezra Miller.

Η επίσημη σύνοψη του "Φανταστικά Ζώα: Τα Μυστικά του Ντάμπλντορ": 

Ο καθηγητής Άλμπους Ντάμπλντορ (Τζουντ Λο) γνωρίζει ότι ο πανίσχυρος σκοτεινός μάγος Γκέλερτ Γκρίντελβαλντ (Μαντς Μίκελσεν) απειλεί να κατακτήσει τον έλεγχο του μαγικού κόσμου. Αδυνατώντας να τον σταματήσει μόνος του, εμπιστεύεται τον Μαγικοζωολόγο Νιουτ Σκαμάντερ (Έντι Ρεντμέιν) να ηγηθεί μίας ομάδας θαρραλέων μάγων και μαγισσών και ενός φούρναρη σε μία επικίνδυνη αποστολή, όπου αντιμετωπίζουν παλιά και νέα ζώα και συγκρούονται με την διαρκώς αυξανόμενη λεγεώνα των ακολούθων του Γκρίντελβαλντ. Με το ρίσκο όμως να είναι υψηλό, πως θα μπορούσε ο Ντάμπλντορ να παραμείνει στο παρασκήνιο;

Το Fantastic Beasts: The Secrets of Dumbledore θα κάνει πρεμιέρα στις 15 Απριλίου μόνο στους κινηματογράφους.