The Office: Ο δημιουργός, Greg Daniels, θέλει την επιστροφή του - Τι τον εμποδίζει;

Μίλησε ξανά για τη πιθανότητα μιας νέας σεζόν του "Office"
27 Φεβρουαρίου 2022 15:28
The Office: Ο δημιουργός, Greg Daniels, θέλει την επιστροφή του - Τι τον εμποδίζει;

Ο Greg Daniels μπορεί τον τελευταίο καιρό να προωθεί την 2η σεζόν του Space Force, αλλά έχοντας στο παρελθόν του το θρυλικό "The Office" πάντοτε οι ερωτήσεις θα στρέφονται σε αυτό. Πόσο μάλλον όταν τα τελευταία χρόνια με την άνοδο των streaming υπηρεσιών, οι πιθανότητες μιας αναβίωσης να αυξάνονται. 

Μιλώντας σε νέα συνέντευξη στο Collider o Daniels αναφέρθηκε στην πιθανότητα μιας επιστροφής του Office και εάν γίνει ποια θα είναι η μορφή της. Αναγνώρισε πως θα ήθελε πολύ να το κάνει με μεγάλο ενθουσιασμό, παράλληλα δε θα ήθελε να δυσαρεστήσει τον κόσμο και εξήγησε: 

Δεν μπορώ να πω με σιγουριά εάν οι fans θέλουν περισσότερο Office και όταν λέω περισσότερο, δε νομίζω πως θα είναι με τους ίδιους χαρακτήρες. Νομίζω ότι θα ήταν σαν μια επέκταση του σύμπαντος, ξέρετε τι εννοώ, με τον τρόπο που το "Mandalorian" είναι μια επέκταση του σύμπαντος του Star Wars. 

Αλλά δε ξέρω εάν είναι κάτι που θα ήθελε ο κόσμος ή όχι, είναι δύσκολο να πω με σιγουριά. 

Αυτό που λέει, ουσιαστικά είναι πως εάν το Office επιστρέψει με μια νέα 10η σεζόν, αυτή θα είναι με ένα εντελώς διαφορετικό cast και πιθανότατα, σε ένα άλλο εργασιακό χώρο. Σε μια περίοδο όπου η τηλεόραση προχωρά συνεχώς σε διάφορα reboots και requels αγαπημένων σειρών, ίσως να έχει έρθει και η σειρά του Office. 

Πώς σας φαίνεται αυτό το σενάριο; Πείτε μας στα σχόλια.