Spider-Man: H παλιά "MJ" της Kirsten Dunst θέλει να επιστρέψει στο MCU

Μιας και το κουτί της Πανδώρας άνοιξε μετά το "No Way Home"
27 Φεβρουαρίου 2022 09:49
Spider-Man: H παλιά "MJ" της Kirsten Dunst θέλει να επιστρέψει στο MCU

Μπορεί πριν την πρεμιέρα του Spider-Man: No Way Home να κρατούσαν τα μυστικά για τον εαυτό τους, τώρα όμως γνωρίζουμε ότι οι Tobey Maguire και Andrew Garfield επέστρεψαν ως Spider-Men για να βοηθήσουν τον "Peter 1" του Tom Holland

Χάρη στα τερτίπια του Multiverse, το κουτί της Πανδώρας είναι πλέον ανοιχτό και οποιοσδήποτε ή και οποιαδήποτε μπορεί να επιστρέψει σε ένα Spider-Man 4 ή μια μελλοντική Spider-Man ταινία γενικότερα.

Σε αυτό το ενδεχόμενο απάντησε η παλιά 'MJ" του Tobey Maguire, δηλαδή η Kirsten Dunst, όπου μιλώντας στο Deadline ούτε λίγο ούτε πολύ είπε πως θέλει μια επιστροφή στο MCU

Υπάρχει ακόμα χρόνος για αυτό. Θέλω να πω, κανένας δεν με ρώτησε κάτι σχετικό αλλά νομίζω ότι... θέλω να πω αυτό το Multiverse μπορεί να συνεχίζει για καιρό ακόμα και θεωρώ ότι θα μπορούσε να συμβεί. Δε γνωρίζω τίποτα παρεμπιπτόντως. 

Ίσως όμως και να γνωρίζει; Αυτή τη φρασεολογία χρησιμοποιούν τελευταία οι ηθοποιοί που συνεργάζονται με τη Marvel και φαίνεται να είναι από τις νέες οδηγίες που δίνει τo PR τμήμα της για να διαχειριστεί τυχόν leaks. Θυμηθείτε απλά τα όσα έλεγε ο Andrew Garfield πριν το "No Way Home" ή προσφάτως ο Ryan Reynolds και ο Patrick Stewart για το 'Doctor Strange in the Multiverse of Madness'. 

Για την ιστορία, στο No Way Home ο Peter Parker του Maguire αναφέρθηκε περιληπτικά στη σχέση του με την MJ ως μια "περίπλοκη σχέση" αλλά οι δυο τους κατάφεραν να την "κάνουν να δουλέψει".