The Batman: Ο Paul Dano δε μπορούσε να κοιμηθεί όσο έπαιζε τον Riddler

Αποκαλύπτει την τραυματική εμπειρία παίζοντας τον νέμεση του Bruce Wayne
21 Φεβρουαρίου 2022 17:50
The Batman: Ο Paul Dano δε μπορούσε να κοιμηθεί όσο έπαιζε τον Riddler

O Paul Dano είναι ένα από τα πολλά ταλαντούχα πρόσωπα του cast του The Batman και για πρώτη φορά σε superhero ταινία κάνει αυτό που ξέρει καλά: να παίζει τους κακούς ή γλοιώδεις τύπους. Για αυτό και θα τον δούμε απέναντι στον Bruce Wayne του Robert Pattinson ως Edward Nashton aka "The Riddler", όπου σε νέα του συνέντευξη αποκάλυψε την τραυματική εμπειρία που του άφησε ο ρόλος. 

Μιλώντας στο Entertainment Weekly o Dano αναφέρθηκε σε μια έντονη σκηνή που γύρισε ως Riddler από την οποία απέκτησε εφιάλτες και δε μπορούσε να κοιμηθεί. Χαρακτηριστικά είπε: 

Υπάρχει μια σεκάνς με τον χαρακτήρα του Peter Sarsgaard (Gil Colson). Εκείνη ήταν πολύ έντονη. Υπήρχαν κάποιες νύχτες που δεν κοιμόμουν όσο καλά θα ήθελα επειδή ήταν πολύ δύσκολο να αφήσω πίσω μου τον χαρακτήρα αυτόν. Θέλει πολύ ενέργεια για να φτάσεις εκεί. Και πρέπει σχεδόν να τη συντηρείς όταν φτάσεις επειδή το να ανεβοκατεβάζεις ρυθμούς είναι δύσκολο. 

Μέχρι και ο σκηνοθέτης Matt Reeves αναφέρθηκε στον Dano εγκωμιάζοντάς τον: "Είναι πραγματικά ένας χαμαιλέοντας. Τον βλέπεις να περνάει μια εσωτερική πάλη με τους χαρακτήρες του. Μπορείς να τον δεις συνεχώς να έχει αυτή την αναταραχή μέσα του που βρίσκω ιδιαίτερα συναρπαστική." Θα υποδύεται μια πιο "Zodiac killer" βερσιόν του Riddler παρά μια πιο κωμική όπως αυτή του Jim Carrey στο Batman Forever

Για όσους δε γνωρίζουν ο Paul Dano έχει πρωταγωνιστήσει σε ταινίες με ρόλους που άφησαν τη δική τους σφραγίδα όπως στο "There Will Be Blood", "Prisoners", "12 Years A Slave" και "Little Miss Sunshine" μεταξύ άλλων. 

Ακούστε το theme του Riddler από το επίσημο soundtrack του The Batman πατώντας εδώ

Το The Batman αναμένεται στις ελληνικές αίθουσες στις 3 Μαρτίου του 2022.