O Christian Bale θέλει να επιστρέψει ως Batman αλλά υπό έναν όρο

Μια δήλωση-βόμβα από τον πρώην ηθοποιό του Bruce Wayne της Nolan τριλογίας
27 Ιουνίου 2022 16:02
O Christian Bale θέλει να επιστρέψει ως Batman αλλά υπό έναν όρο

Χωρίς να θέλουμε να αναιρέσουμε καμία άλλη βερσιόν του Batman προηγήθηκε ή διαδέχθηκε -όπως η πρόσφατη του Robert Pattinson- για πολλούς ο "απόλυτος" Batman θεωρείται ο Christian Bale από την The Dark Knight τριλογία του Christopher Nolan. 

Φαντάζεστε επομένως τι χαμός θα γινόταν από τους fans της DC εάν ακουγόταν ότι θα επέστρεφε στο ρόλο; Ένα τέτοιο ενδεχόμενο όμως -προς έκπληξη όλων- δεν απέκλεισε ο ίδιος ο Bale. Σε νέα του συνέντευξη στο ScreenRant ενόψει του ρόλου του ως Gorr στο Thor: Love & Thunder της Marvel, αναφέρθηκε στο εάν θα επέστρεφε ως Bruce Wayne. 

Ο Bale απάντησε ευθέως στην ερώτηση του μέσου ως εξής: 

Όχι, κανένας δεν μου το έχει αναφέρει. Κανένας. Περιστασιακά ο κόσμος μου λέει "Ακούμε ότι σε προσέγγισαν και σου πρόσφεραν όλα αυτά" και τους απαντάω "Πρώτη φορά το ακούω. Κανένας δεν είπε κάτι τέτοιο". 

Είχα μια συμφωνία με τον Chris Nolan. Είχαμε πει "Κοίταξε, ας κάνουμε τρεις ταινίες, εφόσον είμαστε αρκετά τυχεροί να το καταφέρουμε και μετά ας αποχωρήσουμε. Ας μην κάτσουμε παραπάνω από όσο πρέπει. Στο μυαλό μου όπως το έχω, θα ήθελα να συμβεί μόνο εάν ο Nolan μου το πρότεινε σε φάση "Ξέρεις κάτι; Έχω μια ακόμη ιστορία να διηγηθώ. Και εάν επιθυμούσε να την πει αυτή την ιστορία μαζί μου, θα δεχόμουν. 

Επομένως ο μόνος τρόπος να ξαναδούμε τον Christian Bale ως Σκοτεινό Ιππότη θα είναι εάν ο Christopher Nolan του το προτείνει. Αν και φαντάζει ένα τραβηγμένο σενάριο πλέον με την αποχώρηση του Nolan από την Warner Bros., σε αυτόν τον χώρο ισχύει το "ποτέ μην λες ποτέ".  

Για την ιστορία η τριλογία του Dark Knight που αποτελείται από τα Batman Begins (2006), The Dark Knight (2008) και The Dark Knight Rises (2012) έχει αποφέρει πάνω από $2.39 δισεκατομμύρια στο box office. 

Άλλωστε υπάρχει πλέον και το Multiverse της DC που θα μπορούσε να επαναφέρει τον Bruce Wayne του Bale, όπως θα κάνει για τον Michael Keaton στο The Flash.