Καλύτερα να μη βγείτε ραντεβού με τον Sebastian Stan – Αυτό λέει το νέο trailer του “Fresh”  
Το θρίλερ πρόκειται να προβληθεί στις 4 Μαρτίου

Η Daisy Edgar-Jones και ο Sebastian Stan πρωταγωνιστούν στο νέο θρίλερ του Hulu που ακούει στο όνομα “Fresh”. Πρόκειται για μία νέα ταινία της υπηρεσίας που αναμένεται να προβληθεί μέσα στον Μάρτιο και έρχεται σε σκηνοθεσία του Mimi Cave και σενάριο της Lauryn Kahn.
Το Fresh είναι ένα κλασσικό θρίλερ όπως λέει η σύνοψη του Hulu, καθώς θα μας δείξει την ιστορία ενός νεαρού άντρα που βγαίνει ραντεβού με κορίτσια. Ωστόσο η ταινία πρόκειται να επικεντρωθεί και στους κινδύνους που κρύβουν τα σύγχρονα ραντεβού. Το trailer ξεκινάει με την Noa της Edgar-Jones να περνάει άσχημα πλέον με τις εφαρμογές γνωριμιών, ενώ στη συνέχεια τη βλέπουμε να γνωρίζει τον χαρακτήρα του Stan σε ένα σούπερ μάρκετ με κλεισέ αστεία και χαριτωμένα βλέμματα.
Βέβαια όλα μετά θα αλλάξουν και η ιστορία φαίνεται πως παίρνει μια άλλη τροπή. Πρωταγωνιστούν επίσης οι Jojo T. Gibbs, Andrea Bang, Dayo Okeniyi, Charlotte Le Bon, Brett Dier και William Belleau.
Το Fresh έρχεται στο Hulu στις 4 Μαρτίου. Παρακάτω έπεται και το επίσημο trailer.
Ακολουθήστε το Unboxholics.com στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα για τεχνολογία, videogames, ταινίες και σειρές. Ακολουθήστε το Unboxholics.com σε Facebook, Twitter, Instagram, Spotify και TikTok.
Ροη ειδησεων
Νέες δηλώσεις από στέλεχος της Sony Pictures TV για την live-action σειρά God of War
Ένα από τα μεγάλα διαφημιστικά που θα παίξουν στο φετινό Super Bowl
Μια ακόμη δημιουργία της ΑΙ του Midjnourney
Οι εικόνες θυμίζουν τη Wakanda από τις ταινίες της Marvel
Ένας μάγειρας από την Μαλαισία έγινε viral για αυτό το βίντεο
Και βρίσκεται πολύ κοντά στο να το διαλύσει... γενικότερα
Ποιος είναι ο νέος Ghostface;
Αποκάλυψε πώς πέρασε απαρατήρητος από τους σεκιουριτάδες
Έρχεται σύντομα στις οθόνες σας
Η μία θα επικεντρώνεται στον Trinity Killer