Όχι μία, ούτε δύο, αλλά τέσσερις νέες ταινίες του Μπομπ Σφουγγαράκη έρχονται από την Paramount

Επεκτείνεται το σύμπαν του “SpongeBob SquarePants”
16 Φεβρουαρίου 2022 15:11
Όχι μία, ούτε δύο, αλλά τέσσερις νέες ταινίες του Μπομπ Σφουγγαράκη έρχονται από την Paramount

Κατά τη διάρκεια του χθεσινό event της ViacomCBS και της Paramount, έγινε γνωστό ότι βρίσκονται στα σκαριά οι νέες ταινίες στο σύμπαν του Μπομπ Σφουγγαράκη. Συγκεκριμένα, ανακοινώθηκε η 4η “The SpongeBob SquarePants” ταινία που θα επεκτείνει το αγαπητό σύμπαν του Μπομπ. Αυτή τη στιγμή το φιλμ βρίσκεται υπό ανάπτυξη από την Nickelodeon Animation και θα έρθει στη μεγάλη οθόνη.

Τα νέα δε σταματούν όμως εδώ, αφού ο κόσμος του Μπομπ θα μεγαλώσει κι άλλο με τρεις νέες spin-off ταινίες βασισμένες σε αγαπητούς χαρακτήρες και αναμένεται να κάνουν πρεμιέρα στο Paramount Plus. Η πρώτη spin-off ταινία θα φτάσει το 2023 με το πρωτότυπο cast αν και δε δόθηκαν στη δημοσιότητα άλλες πληροφορίες γι’ αυτήν.

Ο Brian Robbins, chief content officer of movies, kids and family του Paramount+ είπε:

Όπως γνωρίζουμε εδώ και χρόνια μέσα από το Nickelodeon, το νεανικό κοινό, τα παιδιά, αλλά και οικογένειες είναι απίστευτά πιστές σε αυτό το franchise και το βλέπουμε αυτό και στο Paramount+. Έτσι, καθώς μένουν για τα σόου μας και αναζητούν περισσότερα, θα τους δώσουμε αυτό που θέλουν επεκτείνοντας τα σύμπαντα των χαρακτήρων που αγαπούν πολύ.

Η 4η ταινία του Μπομπ Σφουγγαράκη, η οποία είναι προγραμματισμένη να κυκλοφορήσει στους κινηματογράφους, σηματοδοτεί την επιστροφή στη μεγάλη οθόνη, μετά την 3η ταινία της σειράς The SpongeBob Movie: Sponge On The Run που έκανε ντεμπούτο σε streaming υπηρεσία, ύστερα από την κατάσταση που επικρατούσε με τον κορωνοϊό.