Ένας αστέρας της Marvel θα είναι στο πλευρό της Margot Robbie στην Barbie ταινία

Το καστ της ταινίας γίνεται ακόμη πιο εντυπωσιακό
12 Φεβρουαρίου 2022 10:27
Ένας αστέρας της Marvel θα είναι στο πλευρό της Margot Robbie στην Barbie ταινία

Όπως σας είχαμε ενημερώσει, η κούκλα μόδας της αμερικανικής εταιρίας παιχνιδιών Mattel, η γνωστή σε όλους Barbie, θα αποκτήσει τη δική της live action ταινία χολιγουντιανών προδιαγραφών, με την Margot Robbie να αναλαμβάνει τον πρωταγωνιστικό ρόλο.

Μέχρι στιγμής γνωρίζαμε πως τον καλύτερό της φίλο, τον κούκλο Ken, θα τον ενσαρκώσει ο Ryan Gosling, ενώ στο project εντάχθηκε πρόσφατα και η America Ferrera.

Τώρα, το καστ της ταινίας έρχεται να γίνει ακόμη πιο εντυπωσιακό, αφού σύμφωνα με ένα ρεπορτάζ του Variety, ένας αστέρας από το κινηματογραφικό σύμπαν της Marvel θα παίξει στην Barbie ταινία. Ο λόγος γίνεται για τον Simu Liu, τον οποίο έχουμε γνωρίσει μέσα από το πρόσφατο Shang-Chi and the legend of the Ten Rings. Ο ρόλος του Liu στην Barbie ταινία παραμένει για την ώρα άγνωστος.

Αξίζει να σημειωθεί πως τα ηνία της σκηνοθεσίας έχει η Greta Gerwig, ενώ το scipt γράφει ο μακροχρόνιος συνεργάτης της Noah Buambach. Σε περίπτωση που δε γνωρίζετε, πρόκειται για την σκηνοθέτρια των υποψηφίων για Όσκαρ Lady Bird και Little Women.

Επομένως, πέρα από το εντυπωσιακό καστ, και στην παραγωγή συναντάμε αρκετά ταλέντα. Μένει να δούμε πως θα δώσουν σάρκα και οστά στη Barbie όλα αυτά τα ονόματα του Hollywood. Το αποτέλεσμα σίγουρα θα έχει ενδιαφέρον.