Δύο σημαντικοί χαρακτήρες του MCU θα κάνουν cameo στο Doctor Strange 2  

Και οι δύο είναι από το Spider-Man: No Way Home

Δύο σημαντικοί χαρακτήρες του MCU θα κάνουν cameo στο Doctor Strange 2

Νέες πληροφορίες που ίσως και να αποτελούν spoilers για το Doctor Strange 2 ήρθαν στην επιφάνεια. Αν θέλετε να πάτε "καθαροί" στις αίθουσες σας προειδοποιούμε από τώρα. 

Σύμφωνα με πληροφορίες που μεταφέρει το @BingeWatchThis στο Twitter από το The DisInsider όχι μόνο επιβεβαιώνεται η συμμετοχή του Tobey Maguire ως "Raimi-Verse" Spider-Man στο Doctor Strange In the Multiverse of Madness, αλλά υποστηρίζουν πως και ο Andrew Garfield δε θα λείπει από το Multiverse "πάρτι'. Οι πληροφορίες έρχονται μετά από αρκετές εβδομάδες όπου τα social media έχουν βουίξει από τις φήμες για τα τεράστια cameo του MCU που θα παρελάσουν.

Όπως αναφέρει χαρακτηριστικά: 

Ο Tobey Maguire θα είναι στο Doctor Strange in the Multiverse of Madness. Δεν ξέρουμε στα σίγουρα για τον Andrew Garfield ακόμα αλλά υποθέτουμε ότι και αυτός θα είναι στην ταινία. 

Στα υπόλοιπα τρελά ονόματα που έχουν ακουστεί πως θα πραγματοποιήσουν cameo εμφάνιση είναι ο John Krasinski ως Reed Richards των Fantastic Four από άλλο σύμπαν, ο Ben Affleck ως Daredevil, ο Patrick Stewart ως Charles Xavier ακόμη και ο Tom Cruise ως "Superior Iron Man". 

Το cast της ταινίας που σκηνοθετεί ο Sam Raimi, περιλαμβάνει τους: Benedict Cumberbatch, Elizabeth Olsen, Benedict Wong, Rachel McAdams, Chiwetel Ejiofor και Xochitl Gomez.

Το Doctor Strange in the Multiverse of Madness θα κάνει πρεμιέρα στις ελληνικές αίθουσες στις 5 Μαΐου του 2022