Νέα μεγάλη καθυστέρηση για το Mission: Impossible 7 του Tom Cruise

Και φυσικά το ίδιο ισχύει και για το 8
21 Ιανουαρίου 2022 23:19
Νέα μεγάλη καθυστέρηση για το Mission: Impossible 7 του Tom Cruise

Όπως σας είχαμε ενημερώσει, η πανδημία είχε ήδη καθυστερήσει το Mission: Impossible 7 και το Mission: Impossible 8 του Tom Cruise. Δυστυχώς, όμως, φαίνεται πως οι λάτρεις της σειράς θα χρειαστεί να κάνουν ακόμη περισσότερη υπομονή μέχρι να δουν τον Ethan Hunt να σώζει για άλλη μια φορά τον κόσμο από την επικείμενη καταστροφή.

Περνώντας σε λεπτομέρειες, η Paramount Pictures μόλις ανέβαλε για άλλη μια φορά τις πρεμιέρες των δύο ταινιών. Επομένως, το Mission: Impossible 7 που μέχρι πρότινος ήταν προγραμματισμένο να καταφθάσει στις κινηματογραφικές αίθουσες στις 30 Σεπτεμβρίου, τελικά θα έρθει στις 14 Ιουλίου του 2023, σχεδόν έναν ολόκληρο χρόνο μετά. Αντίστοιχη είναι και η καθυστέρηση του Mission: Impossible 8, το οποίο μεταφέρθηκε από τις 7 Ιουλίου του 203 για τις 28 Ιουνίου του 2024.

Για την ιστορία, το έβδομο κεφάλαιο του πασίγνωστου action franchise ήταν αρχικά προγραμματισμένο να κάνει πρεμιέρα τον Ιούλιο του 2021. Φυσικά, η πανδημία που έφερε τα πάνω-κάτω παγκοσμίως δεν επέτρεψε να συμβεί κάτι τέτοιο.

Ας ελπίσουμε πως αυτή θα είναι και η τελευταία αναβολή της ταινίας του Christopher McQuarrie, ο οποίος επιστρέφει ξανά στην καρέκλα του σκηνοθέτη, μετά τα Mission: Impossible — Fallout και Mission: Impossible — Rogue Nation.

Τέλος, να σημειωθεί πως στο πλευρό του θαρραλέου Tom Cruise που αναμένεται να βρεθεί ξανά στην άκρη αεροπλάνων, ουρανοξυστών και βουνών, θα βρίσκονται οι Rebecca Ferguson, Hayley Atwell, Ving Rhames, Henry Czerny, Simon Pegg, Vanessa Kirby και Angela Bassett.