O Jensen Ackles κάτι ετοιμάζει με την DC - Θα είναι ταινία ή σειρά;

"Δε θέλω να πω κάτι και να το γρουσουζέψω" παραδέχεται ο "Dean" του Supernatural
19 Ιανουαρίου 2022 20:13
O Jensen Ackles κάτι ετοιμάζει με την DC - Θα είναι ταινία ή σειρά;

Μετά το 15ετές πέρασμά του από το Supernatural όπου μπήκε στα σπίτια εκατομμυρίων τηλεθεατών ανά τον κόσμο ως Dean Winchester, ο Jensen Ackles έχει βρει ήδη τα επόμενα πατήματα της καριέρας του, καθώς θα τον δούμε το καλοκαίρι στην 3η σεζόν του The Boys στο ρόλο του "Soldier Boy". Εκεί όπου συνεργάζεται μετά από πολλά χρόνια ξανά με τον δημιουργό του Supernatural, Erik Kripke. 

Ωστόσο σε μια νέα του συνέντευξη στο podcast Inside of You, ο Michael Rosenbaum (γνωστός ως Lex Luthor του "Smallville") τον ρώτησε σε ποιο project της DC ή της Marvel θα ήθελε να παίξει. Μετά από λίγη σκέψη ο Ackles του απάντησε πως δουλεύει σε ένα μυστικό project της DC χωρίς καν να μπορεί να πει το οτιδήποτε για αυτό. 

Επειδή κιόλας βρίσκεται σε πρώιμα στάδια και δεν έχιε πάρει ακόμα το τελικό ΟΚ είπε πως "δεν ήθελε να το γρουσουζέψει με το να αναφερθεί περαιτέρω σε αυτό". 

Δείτε το στιγμιότυπο: 

Ωστόσο να αναφέρουμε ότι έχει αρκετό παρελθόν ειδικά με τη DC εκεί όπου έχει δανείσει τη φωνή του στο Batman: Under the Red Hood για το ρόλο του Jason Todd, αλλά και αυτόν του Bruce Wayne στο "Batman: The Long Halloween". Επίσης, παλιότερα είχε παίξει στην  σεζόν του Smallville στο ρόλο του Jason Teague. 

Για την ιστορία ο Ackles ετοιμάζει ως εκτελεστικός παραγωγός μια prequel σειρά του Supernatural που θα εστιάζει στους γονείς των Sam και Dean για χάρη του The CW.