Ο Andrew Garfield είναι "ανοιχτός" στο να επιστρέψει ως Spider-Man

Την ώρα που η καμπάνια για να γίνει το The Amazing Spider-Man 3 συνεχίζεται
07 Ιανουαρίου 2022 20:38
Ο Andrew Garfield είναι "ανοιχτός" στο να επιστρέψει ως Spider-Man

SPOILERS ΓΙΑ ΤΟ NO WAY HOME


Τις τελευταίες μέρες αποκαλύπτονται συνεχώς ολοένα και περισσότερα μυστικά γύρω από το Spider-Man: No Way Home, τα οποία αφορούν την εμφάνιση των Tobey Maguire και Andrew Garfield. 

Ειδικά ο τελευταίος όμως είναι λαλίστατος στις συνεντεύξεις και σε μια πρόσφατη που παραχώρησε στο Variety μίλησε για το ενδεχόμενο επιστροφής του σε μελλοντικές Spider-Man ταινίες. Και τα νέα είναι ευχάριστα για τους fans του Spidey καθώς φαίνεται πως θέλει να επιστρέψει ο Garfield ξανά στο ρόλο, λέγοντας πως "αφήνει το ενδεχόμενο ανοιχτό": 

Θέλω να πω ναι, είμαι σίγουρα ανοιχτός στο ενδεχόμενο εάν είναι να γίνει σωστά. Ο Peter και ο Spider-man είναι χαρακτήρες που υπηρετούν το ευρύτερο καλό και τον λαό. Είναι ένα εργαζόμενο παιδί από το Queens που γνωρίζει τις δυσκολίες, την απώλεια και νιώθει εμπάθεια. Θα προσπαθούσα να δανειστώ λίγο από την ηθική του Peter Parker εάν μου δινόταν η ευκαιρία να φορέσω ξανά τη στολή και θα πρέπει να νιώθω πολύ σίγουρος για τον εαυτό μου. 

Στο "No Way Home" άλλωστε ο Peter Parker του Andrew Garfield μπόρεσε να ολοκληρώσει κατά κάποιον τρόπο το αφηγηματικό του τόξο από το The Amazing Spider-Man 2 σώζωντας την MJ του Peter Parker του Tom Holland, ενώ συνεργάστηκε και με τον "Friendly Neighborhood Spider-Man" του Maguire. 

Εν ολίγοις θέλει να επιστρέψει και ίσως να είναι θέμα χρόνου μια νέα του συμμετοχή ως Spider-Man, καθώς υπάρχουν φήμες ότι αναπτύσσονται διάφορα projects στη Sony Pictures. 

Όλα αυτά την ώρα που η online καμπάνια στο Twitter για να γίνει το The Amazing Spider-Man 3 συνεχίζεται με αμείωτους ρυθμούς.